Εικοσιτετράωρος Μαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Με την υποστήριξη Μέσων Ενημέρωσης και YouTubers.

Για μια ακόμη χρονιά -έκτη συνεχόμενη- διοργανώνεται o εικοσιτετράωρος streaming Μαραθώνιος από το κανάλι του YouTube "Zok", με την αρωγή πολλών YouTubers και Μέσων ενημέρωσης, που ως στόχο έχει την υποστήριξη του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Ο εν λόγω μαραθώνιος, φέτος θα έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού θα επιτρέπεται και η συμμετοχή

του κοινού στο χώρο όπου θα διεξαχθεί, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να υποστηριχθεί ο αγώνας για τη βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού ακόμα πιο ενεργά. Ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου.

Το GameOver.gr θα βρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής του μαραθωνίου, το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, από τις 11:00 και μετά, βοηθώντας όσο μπορεί την εξαιρετική αυτή κίνηση που διοργανώνεται από τον Ζοκ. Όλες τις πληροφορίες για τον μαραθώνιο, το πώς μπορείτε να βοηθήσετε με δωρεές, την παρουσία σας στο χώρο, την ενημέρωση φίλων για την ενέργεια αυτή ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, θα τις βρείτε στο επίσημο site του Μαραθωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα