Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury απευθείας στο No. 1 – UK Retail Charts 13 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότεροι από 270.000 retail τίτλοι πωλήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα, άνοδος 44% μέσα σε επτά ημέρες. Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury βρέθηκε απευθείας στην πρώτη θέση των πωλήσεων με το ντεμπούτο του. Ο τίτλος είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του αντίστοιχου που είχε κυκλοφορήσει το 2013 για το Wii U,

καταγράφοντας όμως τριπλάσιες πωλήσεις στο Switch, και αποτελεί την ταχύτερη σε πωλήσεις κυκλοφορία για φέτος μέχρι στιγμής.

Το Little Nightmares 2 που επίσης κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο No. 7, με την έκδοση για PS4 να καταλαμβάνει το 43% των πωλήσεων, του Nintendo Switch το 37%, του Xbox One το 18% και του PC το 2%. Το FIFA 21 ανέβηκε στην τρίτη θέση με αύξηση 140% από εβδομάδα σε εβδομάδα, με το Spider-Man: Miles Morales να ακολουθεί στο No. 4, καταγράφοντας άνοδο 264% μέσα σε επτά ημέρες, λόγω της ύπαρξης περιορισμένου stock PlayStation 5.

Το υπόλοιπο Top 10 δεν έκρυβε εκπλήξεις, με το Animal Crossing: New Horizons στο No. 2, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 5, το Call of Duty: Black Ops Cold War στο No. 6, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 8, το Assassin’s Creed Valhalla στο No. 9, και το Ring Fit Adventure στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Super Mario 3D World + Bowser’s FuryAnimal Crossing: New HorizonsFIFA 21Spider-Man: Miles MoralesMario Kart 8: DeluxeCall of Duty: Black Ops Cold WarLittle Nightmares 2Minecraft (Switch)Assassin’s Creed ValhallaRing Fit Adventure

The post Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury απευθείας στο No. 1 – UK Retail Charts 13 Φεβρουαρίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα