Ανακοινώθηκε το Disciples: Liberation

Η Kalypso Media και η Frima Studio, ανακοίνωσαν τον νέο τίτλο που αναπτύσσει η δεύτερη, το Disciples: Liberation, ένα νέο, “mature”, dark fantasy strategy RPG για κονσόλες και PC. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος υπόσχεται να προσφέρει ένα single player

campaign με διάρκεια άνω των 80 ωρών, με περισσότερες από 270 αποστολές και πέντε μοναδικά endings.

Μέσα σε έναν πλούσιο αλλά καταστρεμμένο από τον πόλεμο κόσμο φαντασίας, το Disciples: Liberation θα θέσει τους παίκτες αντιμέτωπους με «βίαια θηρία» σε ένα turn-based σύστημα μάχης, όπου θα πρέπει να δημιουργούν συμμαχίες με μια ποικιλία φατριών στον εκτεταμένο κόσμο του. Σκοτεινές δυνάμεις από απέθαντους και μια ανθρώπινη αυτοκρατορία θρησκευτικών εξτρεμιστών είναι μεταξύ των συμμαχιών που θα μπορούν να δημιουργήσουν οι παίκτες, με τις σχέσεις να βοηθούν τους παίκτες στη δημιουργία ενός στρατού και των απαιτούμενων εμπορικών πόρων για τις home base αναβαθμίσεις.

Οι επιλογές που θα κληθούν να πάρουν οι παίκτες έρχονται με μια σειρά συνεπειών, βασισμένων σε αποφάσεις που πάρθηκαν, προκαλώντας ένα πιθανό ντόμινο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την πορεία της ιστορίας τους.

Θα υπάρχουν τέσσερις μοναδικές classes διαθέσιμες προς επιλογή, ενώ θα μπορούν να στρατολογηθούν και άλλες από τις φατρίες του παιχνιδιού, συγκεντρώνοντας έναν στρατό 50+ μονάδων που θα ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του κάθε παίκτη. Να σημειώσουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για μονομαχίες με άλλους παίκτες μέσα από online skirmishes δύο παικτών.

Το Disciples: Liberation θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2021.

The post Ανακοινώθηκε το Disciples: Liberation appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα