Το Project Dagger δε θα εκδοθεί από την Take-Two

Η Take-Two διέκοψε τη συμφωνία για την έκδοση του Project Dagger, του υπό ανάπτυξη τίτλου της People Can Fly, της ομάδας πίσω από την ανάπτυξη των Outriders και Bulletstorm με έδρα την Πολωνία.

Σύμφωνα με την People Can Fly, η εταιρία πρόσφατα ενημερώθηκε από την Take-Two μέσω μιας επιστολή

πρόθεσης για τον τερματισμό της συμφωνίας της ανάπτυξης και της δημοσίευσης που υπήρχε για το Project Dagger, το νέο IP, που συνδυάζει τη δράση και την περιπέτεια και βρίσκεται σε ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόκειται για το ίδιο project που παρουσιάστηκε πριν καιρό ως ένας άκρως φιλόδοξος, πρωτοποριακός τίτλος δράσης και περιπέτειας, με επικεφαλής τον σκηνοθέτη του Just Cause 3, Roland Lesterlin.

Σύμφωνα με το αμερικανικό studio, η Take-Two δεν έχει δηλώσει πρόθεση να ασκήσει το δικαίωμά που έχει να εξαγοράσει τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας του υπό ανάπτυξη τίτλου. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της People Can Fly μπορεί να συνεχίσει να φτιάχνει το παιχνίδι και δήλωσε ότι πλέον είναι αποφασισμένη να αναπτύξει το έργο μόνη της.

Σε μια ενημέρωση σχετικά με τον τερματισμό της συνεργασίας μεταξύ Take-Two και People Can Fly, ο Διευθύνων Σύμβουλος της People Can Fly, Sebastian Wojciechowski, τόνισε: «Υποθέτω ότι θα “χωρίσουμε” με καλούς όρους και δεν βλέπω λόγους για τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με την Take-Two σε κάποιο άλλο project στο μέλλον. Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες του Project Dagger και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την ανάπτυξή του και να αναλάβουμε την έκδοσή του. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα στo pre-production, με την ομάδα μας να αφοσιώνεται κυρίως στη μετάβαση του τίτλου από την Unreal Engine 4 στην Unreal Engine 5 καθώς και τα κομμάτια της μάχης».

The post Το Project Dagger δε θα εκδοθεί από την Take-Two appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα