Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της Ε3 2023

Η ReedPop, διοργανώτρια αρχή πίσω από τις εκθέσεις PAX και New York Comic Con, η οποία θα διοργανώσει την Ε3 της επόμενης χρονιάς σε συνεργασία με την Entertainment Software Association (ESA), ανακοίνωσε τις επίσημες ημερομηνίες της διεξαγωγής της έκθεσης, η οποία επιστρέφει στο Convention Center του Los Angeles μετά από μια παύση

αρκετών ετών. Η έκθεση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες τον Ιούνιο, με ξεχωριστές ημέρες και χώρους για τα Μέσα της βιομηχανίας και τους καταναλωτές.

Οι πρώτες δύο ημέρες της E3 2023 θα είναι ανοιχτές αποκλειστικά για τα «άτομα της βιομηχανίας που έχουν κάνει register», όπου θα υπάρχουν ειδικές αίθουσες και χώροι αποκλειστικά για τη βιομηχανία, καθώς και χώροι για hands-on sessions με τίτλους. Στις επόμενες δύο ημέρες το κοινό θα μπορεί να δοκιμάσει τίτλους, να μιλήσει με δημιουργούς, media personalities και content creators. Όσοι θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Οι «E3 Business Days» θα διαρκέσουν από την Τρίτη 13 Ιουνίου έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ακολουθούμενες από τις «E3 Gamer Days» από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στο Convention Center του Los Angeles. Πρόσθετα ψηφιακά events στα πλαίσια της E3 2023 θα πραγματοποιηθούν επίσης από τις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

The post Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της Ε3 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα