Το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas στο Switch

Επιστροφή στις ανοιχτές θάλασσες.

Ακολουθώντας το λανσάρισμά του του σε smart συσκευές, κονσόλες υπολογιστές και με την έκδοση για το PlayStation VITA να είναι η πλέον πρόσφατη, το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas κυκλοφορεί επισήμως σήμερα για την

πλέον πρόσφατη κονσόλα της Nintendo, το Switch.

Για όσους δεν έτυχε να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο παιχνίδι στο παρελθόν, το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas είναι ένας 3D action-adventure τίτλος, με έντονο το στοιχείο της εξερεύνησης και το οποίο έχει έντονες καταβολές από το The Wind Waker της σειράς The Legend of Zelda. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν μια πληθώρα τοποθεσιών, θα αντιμετωπίσουν διάφορα πλάσματα και θα βελτιστοποιήσουν τις ικανότητές τους στη ξιφασκία αλλά και τη μαγεία, ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσουν τα υπέροχα εικαστικά του και θα περιπλανηθούν μέσα από τη μουσική των συνθετών Nobuo Uematsu και Kenji Ito.

Επιπλέον, η έκδοση για το Switch βασίζεται στη remastered έκδοση που έγινε διαθέσιμη για τους υπολογιστές, ενώ το παιχνίδι θα τρέχει σε ανάλυση 1080p και με ρυθμό ανανέωσης τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το παιχνίδι διατίθεται ψηφιακά μέσω του Nintendo eshop στην τιμή των €14,99, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα gameplay video, το οποίο λαμβάνιε χώρα στο πρώτο νησί.

switchpcps4xbox oneps vitamac os xmobile
Keywords
Τυχαία Θέματα