Το No Man's Sky έρχεται στο Xbox One

"Παρέα" με ένα μεγάλο update.

Με σχετική ανακοίνωσή της η Hello Games, το στούντιο πίσω από το No Man's Sky, αναμένεται να διαθέσει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση για τον τίτλο-εξομοιωτή διαστημικής εξερεύνησης εντός του φετινού καλοκαιριού.

Η νέα αναβάθμιση θα φέρει τον υπότιτλο NEXT, καθώς "πρόκειται για ένα σημαντικό επόμενο βήμα σε ένα μεγάλο ταξίδι

τόσο για εμάς, όσο και για την κοινότητα" σύμφωνα πάντοτε με τον Sean Murray, συνιδρυτή της Hello Games. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Murray, το επερχόμενο πακέτο αναβάθμισης θα είναι και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, αν και για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες ως προς το είδος των νέων στοιχείων που αναμένονται να προστεθούν στο παιχνίδι. Ωστόσο, το πιο σημαντικό σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και για Xbox One, τόσο στα καταστήματα λιανικής όσο και ψηφιακά, κυκλοφορία η οποία λήγει και την μέχρι τώρα αποκλειστικότητα του τίτλου για PlayStation 4. Η έκδοση για το Xbox One θα περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, θα υποστηρίζει HDR και 4K για το Xbox One X, ενώ θα λάβει την αναβάθμιση αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμη για το κοινό.

Καταληκτικά, να προσθέσουμε ότι αυτή το πακέτο αναβάθμισης NEXT αναμένεται να διατεθεί δωρεάν για όλους τους παίκτες που έχουν ήδη τον τίτλο, ενώ η Hello Games θα συνεχίσει να υποστηρίζει το παιχνίδι στο μέλλον.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα