Νικητές διαγωνισμού Kingdom Come: Deliverance & Sea of Thieves

Ώρα για παιχνίδι !

Δυο διαγωνισμοί έτρεξαν παράλληλα τις τελευταίες μέρες για την κοινότητα του GameOver.gr και ήρθε η ώρα οι νικητές των διαγωνισμών να απολαύσουν τα παιχνίδια τους. Ξεκινάμε με τους τυχερούς του Kingdom Come: Deliverance. Οι τυχεροί φίλοι της κοινότητας μας που κερδίζουν ένα αντίτυπο του παιχνιδιού για PS4 είναι οι: nmagic7, sisyfos12, papamitsos, Dark as a soul και R00f, ενώ οι νικητές

για Xbox One είναι οι: mpala, Bakos, Craftias, dkapel και VKing.

Όσον αφορά στο διαγωνισμό Sea of Thieves που έτρεξε μέσα από τα Social Media του site, οι νικητές έχουν λάβει ξεχωριστό προσωπικό μήνυμά στην εκάστοτε πλατφόρμα από τη σελίδα μας. Τα ονόματα των τυχερών είναι: Facebook-Anastasia Kann, Instagram-fetshpeter , YouTube-Magichoom.

Όλοι οι νικητές θα πρέπει να στείλουν προσωπικό μήνυμα στον αρχισυντάκτη του GameOver.gr, Γιώργο Καλλίφα (Admin), δίνοντας τα εξής στοιχεία: Όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και αριθμό τηλεφώνου (για το κούριερ). Όπως πάντα όλα τα δώρα από τους διαγωνισμούς του GameOver.gr στέλνονται στους νικητές μέσω κούριερ και πάντα με χρέωση παραλήπτη.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα