Το Dragon Quest XI έρχεται στη Δύση

Το Φθινόπωρο σε PC και PS4.

Η Square Enix, ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, η οποία ορίζεται για τη δυτική αγορά στις 4 Σεπτεμβρίου, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις πλατφόρμες των PlayStation 4 και PC μέσω της υπηρεσίας Steam. Παράλληλα,

η ιαπωνική εταιρία γνωστοποίησε, πως ο καινούργιος πολύ αναμενόμενος τίτλος της σειράς Dragon Quest, θα κυκλοφορήσει με επιπρόσθετες βελτιώσεις από την αρχική του κυκλοφορία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία στις 29 Ιουλίου του 2017.

Συγκεκριμένα, οι καινούργιες προσθήκες θα περιλαμβάνουν: Αγγλικά Voiceover, επιλογή hard δυσκολίας μέσω του Dragonian Quest, ανανεωμένα μενού και UI, καινούργια ρύθμιση της κάμερας, τελευταία προσθήκη θα είναι η λειτουργία του dash, η οποία βελτιώνει την κίνηση του χαρακτήρα και της κάμερας. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για Nintendo 3DS και PlayStation 4, ενώ η ημερομηνία για το Nintendo Switch δεν έχει οριστεί.

Οπότε, στην παρούσα φάση, η κυκλοφορία του τίτλου (για τη δυτική αγορά) αφορά τις πλατφόρμες των PlayStation 4 και PC, πάραλληλα η Square Enix γνωστοποίησε πως η 3DS εκδόση του τίτλου δεν θα κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά, ενώ η εκδόση του Nintendo Switch, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης, συνοδευόμενο από gameplay υλικό.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα