Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Atomic Heart

Η ομάδα ανάπτυξης του Atomic Heart, Mundfish, ανακοίνωσε ότι ο κύκλος ανάπτυξης του τίτλου ολοκληρώθηκε και πως το παιχνίδι έγινε πλέον “χρυσό”, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 21 Φεβρουαρίου, να πλησιάζει.

We want to bring you incredible news that Atomic Heart has gone GOLD
Thanks to our partners and everyone who is involved in this exciting project!
And, first of all, thank you all for staying with us and supporting Atomic Heart


Can't wait to see you playing 21 Feb! pic.twitter.com/E6xq16nAG2

— @Mundfish #AtomicHeart (@mundfish) January 25, 2023

Στο σχετικό tweet η Mundfish ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το κοινό του παιχνιδιού. “Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το συναρπαστικό έργο! Και, πρώτα απ’ όλα, σας ευχαριστούμε όλους που μείνατε μαζί μας και υποστηρίξατε το Atomic Heart“.

Το Atomic Heart διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική, retro-future εκδοχή της Σοβιετικής Ένωσης, κατά τη δεκαετία του 1950. Η πλοκή του τίτλου θα ξεκινάει λίγο μετά την εφεύρεση μιας παντοδύναμης ουσίας, γνωστής ως Polymer, η οποία υπήρξε η αφορμή για νέα επιστημονική και οικονομική ανάπτυξη σε πολλούς τομείς, όπως αυτοί της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Εντούτοις, αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς μια μεγάλη βλάβη στη Σοβιετική Εγκατάσταση №3826 θα οδηγήσει τις μηχανές σε εξέγερση εναντίον των ανθρώπων. Εμείς θα αναλάβουμε το ρόλο του Major P-3 έχοντας ως καθήκον την εξάλειψη των συνεπειών του ατυχήματος.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ επίσης θα διατεθεί στο Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

The post Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Atomic Heart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα