Λεπτομέρειες για το επόμενο Forza Motorsport

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Xbox και της Bethesda Developer Direct, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στο νέο racing τίτλο της Turn 10. Μέσα από το νέο dev video η Turn 10 υπόσχεται gameplay 4K/60fps με ray-tracing, περισσότερα από 500 αυτοκίνητα και 20 αγωνιστικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων 5 ολοκαίνουργιων, όπως το Kyalami Grand Prix στη Νότια Αφρική.

Δυστυχώς,

το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού που ανέφερε «Άνοιξη του 2023» δεν είναι πλέον σίγουρο, καθώς πλέον αντικαταστήθηκε με το γενικό «2023». Μπορείτε να δείτε το νέο video του Forza Motorsport παρακάτω.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις νέες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα, τις πίστες και την τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί το Forza Motorsport.

Τα αυτοκίνητα είναι πιο δυναμικά από ποτέ

“Το Forza Motorsport θα διαθέτει περισσότερα από 500 πραγματικά αυτοκίνητα κατά την κυκλοφορία και περισσότερες από 800 μοναδικές αναβαθμίσεις και δυνατότητες παραμετροποίησης. Επιπλέον, θα προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουμε παρουσιάσει ποτέ στο roster μας. Δημιουργούμε επίσης μια πιο διασκεδαστική και ανταποδοτική εμπειρία οδήγησης χάρη στις σημαντικές βελτιώσεις που φέρνουμε στην προσομοίωση των physics.

Εκτός από τον αριθμό των αυτοκινήτων, έχουμε επίσης βελτιώσει την εμφάνισή τους χρησιμοποιώντας ένα φασματοφωτόμετρο, το οποίο καταγράφει πολλαπλά σημεία δεδομένων της συμπεριφοράς φωτός σε μια επιφάνεια. Με αυτή τη νέα τεχνική, τα μοντέλα βαφής έχουν ρεαλιστικότερη απόκριση φωτός στα χρώματα. Τα αυτοκίνητα παρουσιάζουν πλέον φθορές και συσσώρευση βρωμιάς, κάτι που αποδίδεται με αληθοφάνεια και θα είναι μοναδική για κάθε όχημα”.

Βελτιωμένα κομμάτια και νέες τοποθεσίες

“Το Forza Motorsport θα ξεκινήσει με 20 περιβάλλοντα που θα περιέχουν πολλαπλές χαράξεις στις πίστες. Εκτός από τις αγαπημένες πίστες των fans, θα μπορείτε να αγωνιστείτε σε πέντε εντελώς νέες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης εμφάνισης του Kyalami της Νότιας Αφρικής. Λόγω του επιπέδου λεπτομέρειας που εισήχθη στις πίστες μέσω της φωτογραμμετρίας και των εικόνων που σαρώθηκαν με λέιζερ, η ομάδα μπόρεσε να απεικονίσει 10 φορές πιο ρεαλιστικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά λεπτομερούς βλάστησης”.

Το Forza Motorsport αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X/S εντός του 2023.

The post Λεπτομέρειες για το επόμενο Forza Motorsport appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα