Το Horizon Forbidden West απευθείας στην κορυφή – UK Retail Charts 19 Φεβρουαρίου 2022

Το Horizon Forbidden West με το ντεμπούτο του κατέκτησε το No. 1 των retail πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νέος αποκλειστικός τίτλος της Sony είχε το δεύτερο καλύτερο launch τίτλου PlayStation 5 πίσω μόνο από το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, με το 68% των πωλήσεων που κατέγραψε να αφορούν την έκδοση για το PlayStation

5. Το Pokémon Legends: Arceus έπεσε στο No. 2, με την πρώτη πεντάδα να κλείνουν τα Dying Light 2 στο No. 3, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4, και το FIFA 22 στο No. 5.

Η υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώθηκε από τα Animal Crossing: New Horizons στο No. 6, Call of Duty: Vanguard στο Νο. 7, Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 8, Mario Party Superstars στο No. 9 και Just Dance 2022 στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Horizon Forbidden WestPokémon Legends: ArceusDying Light 2Mario Kart 8: DeluxeFIFA 22Animal Crossing: New HorizonsCall of Duty: VanguardMinecraftMario Party SuperstarsJust Dance 2022

The post Το Horizon Forbidden West απευθείας στην κορυφή – UK Retail Charts 19 Φεβρουαρίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα