Τι μας επιφυλάσσει η Season 1 του Year 7 του Rainbow Six: Siege

Η Ubisoft προχώρησε στην αποκάλυψη του Demon Veil, της πρώτης σεζόν νέου περιεχομένου που θα έρθει για το Rainbow Six Siege με την έναρξη του Year 7, προσθέτοντας έναν ολοκαίνουργιο Operator στο ήδη μεγάλο roster του τίτλου (πάνω από 60 Operators).

Η Azami είναι η νέα Operator που θα μπει στο Rainbow Six Siege, αποτελώντας

μέλος των defender, με μέτρια ταχύτητα και υγεία, και είναι εξοπλισμένη με ένα gadget γνωστό ως Kiba Barrier. Το gadget της επιτρέπει να “αναπτύξει μια επεκτεινόμενη, αλεξίσφαιρη επιφάνεια” μέσω ενός κάνιστρου, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη κάλυψη από απόσταση. Μπορεί επίσης να επισκευάσει γρήγορα τρύπες σε τοίχους και δάπεδα χρησιμοποιώντας το gadget της ενώ τα κύρια όπλα της περιλαμβάνουν το 9X19SVN ή ένα ACS12.

Με την νέα σεζόν θα έχουμε την προσθήκη επίσης ενός νέου χάρτη, του Emerald Plains, ενός σύγχρονου country club που βρίσκεται στην Ιρλανδία, που προσφέρει ένα νέο περιβάλλον και πολλαπλά επίπεδα για επίθεση ή άμυνα.

Επιπλέον, με το Demon Veil θα έχουμε τις προσθήκες του μόνιμου Team Deathmatch mode, του Match Replay στις κονσόλες, νέων αλλαγές στο balancing σύστημα του τίτλου και, τέλος, του Attacker Repick, που θα επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν Operator και loadout κατά τη φάση προετοιμασίας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο εκτενές video της Ubisoft που ακολουθεί.

Το Year 7 Season 1 «Demon Veil» του Rainbow Six Siege θα γίνει σύντομα διαθέσιμο.

The post Τι μας επιφυλάσσει η Season 1 του Year 7 του Rainbow Six: Siege appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα