Μεγάλα σχέδια από τη δημιουργό των Ori

Η Moon Studios, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Ori and the Blind Forest και το sequel του, Ori and the Will of the Wisps, δήλωσε ότι ο επόμενος τίτλος της θέλει να “φέρει την επανάσταση στο είδος ARPG”. Το νέο project πρόκειται να γίνει published από την Private Division, θυγατρική

της 2K και θα αποτελει ένα ARPG με top-down προοπτική. Σύμφωνα με τον Thomas Mahler, CEO της Moon Studios και Game Director, η νέα τους προσπάθεια θα «απογειώσει ή θα διαλύσει» το studio, μία σαφής δήλωση για την τεράστια επένδυση που έχουν κάνει σε αυτήν τη δημιουργία.

Κατά τον Mahler “είτε θα καταφέρουμε να φέρουμε επανάσταση στο είδος του ARPG ή θα βγούμε σιγά σιγά στο περιθώριο. Αν και αυτό θα έπρεπε να είναι τρομακτικό, λατρεύω την πρόκληση! Diablo, PoE κ.λπ. σας ερχόμαστε και ας κερδίσει ο καλύτερος!”.

Our next project is going to be a make-or-break moment for Moon:

Either we manage to revolutionize the ARPG genre or we'll slowly fade away into the distance.

While that should be scary, I LOVE the challenge! Diablo, PoE, etc.: We're coming for you, may the best one win!

— thomasmahler (@thomasmahler) February 22, 2023

Ο Mahler συνέχισε απαντώντας σε ένα άλλο tweet, δηλώνοντας το εξής: “Αν φτιάξουμε ένα εξαιρετικό προϊόν οι άνθρωποι θα το αγοράσουν και τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Εάν το προϊόν μας δεν αποδώσει τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία για να αναπτύξουμε νέο παιχνίδι. Είτε πας σε ασφαλή μονοπάτια είτε ρισκάρεις για κάτι εξαιρετικό”.

That's not really how the games industry works. It's a hit-driven business.

If we make a great product, people buy it and we get to make more. If our product doesn't perform, chances are we're not gonna get another shot.

So you can either play it safe or swing for the fences!

— thomasmahler (@thomasmahler) February 22, 2023

The post Μεγάλα σχέδια από τη δημιουργό των Ori appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα