Το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το Cyberpunk 2077 είχε πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα, σηματοδοτώντας την «αντιστροφή» της τύχης του τίτλου μετά από την περίφημη «προβληματική κυκλοφορία» του. Τώρα, σύμφωνα με τη δημιουργό του, CD Projekt RED, το Cyberpunk 2077 έχει πλέον ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα – πωλώντας «πολύ πιο γρήγορα» από το The Witcher 3.

“Το εκπληκτικό Witcher 3 πέτυχε

παρόμοιο επίπεδο (πωλήσεων) σε 4,5 χρόνια και εδώ [στην περίπτωση του Cyberpunk], λίγο περισσότερο από δύο χρόνια [από την κυκλοφορία του], επομένως πουλάμε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πουλούσαμε το παιχνίδι Witcher”, σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CDPR, Adam Kicinski, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης επενδυτών.

Επιπλέον, το expansion Phantom Liberty κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου. “Για να το συνθέσουμε αυτό, υπολογίσαμε πόσοι παίκτες έχουν τώρα το κύριο παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή τις νέες κονσόλες – όλες τις πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να το παίξετε – και είναι 20 εκατομμύρια”, πρόσθεσε ο Kicinski.

“20 εκατομμύρια παίκτες που είτε έχουν το κύριο παιχνίδι είτε έχουν ενημερώσει την παλιά έκδοση στην έκδοση νέας γενιάς. Έτσι, το 15% όλων των παικτών μέσα σε μια εβδομάδα αγόρασε την επέκταση”,συνέχισε, “Αυτό είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και αυτή είναι μόνο η αρχή – οι πωλήσεις συνεχίζουν να ανεβαίνουν”.

Στο μεταξύ, η ενημερωμένη έκδοση 2.01 του Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε με μια λίστα αρκετών βελτιώσεων και επιδιορθώσεων. Αναλυτικά τα patch notes μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Welcome to Night City!
Current population: over 25 millions

Arasaka stands no chance.

Thank you all for your support! pic.twitter.com/clg6QrnneD

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) October 5, 2023

The post Το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα first appeared on GameOver.

The post Το Cyberpunk 2077 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα