Το Colosseum Mode μπαίνει στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl

Το Colosseum Mode είναι η καινούργια προσθήκη στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl. Έρχεται με το καινούργιο update των τίτλων, 1.20.

Οι παίκτες πλέον θα μπορούν να πάνε στον δεύτερο όροφο των Pokémon Center και να παίξουν μάχες με τους φίλους τους είτε online, είτε σε τοπικό δίκτυο. Η διαφορά είναι ότι σε αυτό το mode οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες. Θα υπάρχουν μονές, διπλές και

μάχες με πολλαπλά Pokémon (δύο εναντίον δύο), με παραμετροποιήσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των τεράτων που θα έχει ο κάθε παίκτης, να βάλετε level cap και να μην επιτρέπετε την χρήση Legendary και Special Pokémon. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να μην αφήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο στις μάχες να έχει το ίδιο Pokémon δύο φορές ή το ίδιο item σε δύο διαφορετικά Pokémon. 

Τέλος, αλλαγές έχουν γίνει σε άλλους τομείς του multiplayer κομματιού του τίτλου. Στο “παραδοσιακό” δωμάτιο για τις μάχες και ανταλλαγές του τίτλου, Union Room, θα αυξηθεί ο αριθμός παικτών που θα μπορεί να είναι μέσα σε αυτό ανα πάσα στιγμή. Επίσης σταματάει η χρήση στις μάχες και οι ανταλλαγές για τερατάκια που έχουν αποκτηθεί από μη-νόμιμους τρόπους (“unintended methods or illicit modification”, λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση). Αυτά μαζί με κάποιες άλλες προσθήκες και βελτιώσεις είναι κοντά μας από τις 21 Φεβρουαρίου.

The post Το Colosseum Mode μπαίνει στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα