Νέα συλλογή Wonder Boy για PlayStation 4 και Switch

Η ININ Games έκανε γνωστό ότι η Wonder Boy Collection θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PlayStation 4, περιλαμβάνοντας τις εμβληματικές περιπέτειες από τη θρυλική σειρά παιχνιδιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90, από το σύμπαν του

Wonder Boy / Monster World.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90, οι περιπέτειες του Wonder Boy ενθουσίαζαν τους gamers όλων των ηλικιών και έχτισαν ένα τεράστιο κοινό σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή μίξη της ενέργειας των platform και των action RPG τίτλων. Παρόλα αυτά όμως, η σειρά Wonder Boy είχε λίγες κυκλοφορίες στην αγορά της Δύσης για τα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας – μέχρι τώρα.

Για να τιμήσει την παράδοση αυτής της εμβληματικής σειράς παιχνιδιών, η Wonder Boy Collection θα περιλαμβάνει μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα απαραίτητων τίτλων της θρυλικής σειράς, οι οποίοι θα μεταφερθούν με ακρίβεια στις σύγχρονες κονσόλες του σήμερα και θα περιλαμβάνουν διευρυμένες λειτουργίες όπως νέα filters και shaders, την δυνατότητα για rewind και fast forward, αλλά και τη δυνατότητα να κάνουμε save οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, η συλλογή θα προσφέρεται με ένα όμορφο art gallery!

Οι τίτλοι που θα περιλαμβάνονται μέσα στη Wonder Boy Collection είναι τα εξής:

Wonder Boy (1986)Wonder Boy in Monster Land (1987)Wonder Boy in Monster World (1991)Monster World IV (1994)

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε εδώ.

The post Νέα συλλογή Wonder Boy για PlayStation 4 και Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα