Τίτλοι του Switch απαιτούν τη χρήση καρτών μνήμης

Συνεργασία μεταξύ των Nintendo και Western Digital

Μία νέα συνεργασία με τη Western Digital, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των μέσων αποθήκευσης, ανακοίνωσε η Nintendo. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα είναι η κυκλοφορία microSDCX καρτών μνήμης, οι οποίες θα είναι licensed από τη Nintendo.

Οι εν λόγω κάρτες θα έχουν χωρητικότητα 64GB και 128GB και τη συσκευασία τους θα κοσμούν οι Mario και Link, δύο σημαντικοί ήρωες της ιαπωνικής εταιρίας. Οι νέες αυτές κάρτες μνήμης θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων μαζί με τα υπόλοιπά περιφερειακά του Nintendo Switch, τον ερχόμενο Οκτώβριο, και στη συσκευασία τους θα αναγράφεται ότι προορίζονται για χρήση με το Nintendo Switch.

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης έγινε γνωστό ότι κάποιοι τίτλοι του Nintendo Switch, λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων, θα απαιτούν τη χρήση μίας microSD κάρτας μνήμης. Όπως ανέφερε στέλεχος της Nintendo of America σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα IGN, οι χρήστες που δεν διαθέτουν κάρτα μνήμης θα έχουν τη περιορισμένη πρόσβαση σε συγκεκριμένα modes ή levels αυτών των τίτλων, ωστόσο αυτές, μαζί με την ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο για "κατέβασμα" επιπλέον δεδομένων, θα είναι απαραίτητες για την πλήρη απόλαυση των συγκεκριμένων τίτλων. Παράλληλα, ανέφερε ότι η κατοχή κάρτας μνήμης ενδέχεται να είναι απαραίτητη για τίτλους που αποκτήθηκαν σε ψηφιακή μορφή. Το NBA 2Κ17 φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος τίτλος με τη συγκεκριμένη "απαίτηση", καθώς στο ανανεωμένο box art του αναγράφεται -σε περίοπτη θέση- ότι η ύπαρξη microSD κάρτας μνήμης και σύνδεσης στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη.

switchClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα