Φθινοπωρινό PS4 Giveaway

Διεκδικήστε μια κονσόλα PS4 500GB και 6 παιχνίδια!

1η Σεπτεμβρίου και η "νέα gaming σεζόν", καθώς και το φθινόπωρο (τουλάχιστον ημερολογιακά), ξεκινά. Και ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο διαγωνισμό, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο με παιχνίδια για το PS4 καθώς επίσης και μια κονσόλα PS4.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το διαγωνισμό τα μέλη του GameOver.gr θα διεκδικήσουν

ένα PS4 Slim 500 GB και έξι παιχνίδια σε promo εκδόσεις. Τα δώρα του διαγωνισμού θα μοιραστούν ως εξής:

1ος Νικητής - Δώρο μια κονσόλα PlayStation 4 500 GB Slim, μαζί με ένα promo αντίτυπο του παιχνιδιού Wipeout Omega Collection2oς με 6ο νικητή - Δώρο από ένα promo αντίτυπο των παιχνιδιών Wipeout Omega Collection ή The Last Guardian (τα παιχνίδια θα δοθούν με τυχαία επιλογή).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο. Εμείς, αφού λήξει ο διαγωνισμός, θα συλλέξουμε τα σχόλια, θα τα εισάγουμε σε έναν randomizer και θα κάνουμε την κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου του 2017 και λήγει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβριου του 2017 στις 23:59 ενώ η ανακοίνωση των τυχερών νικητών θα γίνει με σχετικό άρθρο εντός του GameOver λίγες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας, που βρίσκονται στους όρους χρήσης του site, αλλά και να δείτε το ακόλουθο video ανακοίνωσης του διαγωνισμού για σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια καλή και γεμάτη σπουδαίο gaming νέα σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα