Τι επιφυλάσσει ο Ιανουάριος για το For Honor

Νέοι Ήρωες, όπλα και in-game events.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να προσθέσει εποχιακά updates για το Year of the Harbinger (Year 3), καθώς και νέους Ήρωες, χάρτες, αρκετά gameplay balancing updates και seasonal in-game events στο For Honor. Η αρχή του Year of the Harbinger θα γίνει τον Ιανουάριο με τη διάθεση του Season 1: Vortiger, που με την έλευσή του θα έχουμε την είσοδο ενός νέου Knight Hero

και ενός ολοκαίνουργιου χάρτη.

Όπως είχε συμβεί και με τα προηγούμενα Year Pass, οι κάτοχοι του Year 3 Pass θα αποκτήσουν πρόσβαση σε κάθε νέο Ηρώα -θα υπάρξουν συνολικά τέσσερις (Knight, Samurai, Viking, Wu Lin)- επτά ημέρες νωρίτερα, προτού γίνουν διαθέσιμοι για αγορά σε όλους τους παίκτες, στην τιμή των 15,000 Steel. Επίσης, οι κατοχοι του For Honor Year 3 Pass θα αποκτήσουν πέντε Scavenger Crates, 30 days of Champion Status και τα Thunderbolt και Frightening effects για όλους τους Ήρωές τους. Θυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν το For Honor Complete Edition, όπου περιέχει το βασικό παιχνίδι μαζί με το Year 1 Heroes Bundle, το Marching Fire expansion και το Year 3 Pass.

To Year of the Harbinger για το For Honor θα ξεκινήσει με το Season 1: Vortiger στις 31 Ιανουαρίου 2019 για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα