Δείγμα γραφής του Degrees of Separation

Από το συγγραφέα των Neverwinter Nights 2 και KotOR II.

Η Modus Games και η Moondrop έδωσαν στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer από το Degrees of Separation, μέσα από το οποίο παρουσιάζουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα περιέχονται στο 2D puzzle platformer, που γράφτηκε από τον Chris Avellone, συγγραφέα των Neverwinter Nights 2, Star Wars Knights of the Old Republic

II και Fallout: New Vegas.

Στο Degrees of Separation οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο δύο ισχυρών χαρακτήρων -των Ember και Rime- που κατέχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται τη θερμότητα και το κρύο, καθώς χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για να διασχίσουν ένα περιβάλλον γεμάτο από γρίφους και μυστικά. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για solo αλλά και για co-op, ενώ η αφήγησή του εξετάζει θέματα διαχωρισμού των ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας τις αντίθετες δυνάμεις τους, οι Ember και Rime μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ριπές ανέμου, να παγώσουν ποτάμια ή να λιώσουν τον πάγο και να δημιουργήσουν πλατφόρμες όπου προηγουμένως δεν υπήρχαν, για να διασχίσουν τα μη γραμμικά επίπεδα του παιχνιδιού.

Το Degrees of Separation αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 14 Φεβρουαρίου για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω gameplay trailer.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα