Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Life is Strange 2: Episode 2

Μαζί με ένα αποκαλυπτικό, live action trailer.

Η Square Enix και η Dontnod, σχεδόν τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου του Life is Strange 2, αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της συνέχειας του τίτλου, που θα έχει τον υπότιτλο "Rules". Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το δεύτερο επεισόδιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου

2019. Η ομάδα ανάπτυξης της Dontnod εξήγησε ότι το φαινομενικά μεγάλο κενό ανάμεσα στα δύο επεισόδια οφείλεται στην απόφαση του studio να παρουσιάσει ένα ικανοποιητικότερο και χωρις προβλήματα αποτέλεσμα.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots, καθώς και ένα νέο live action trailer, στο οποίο ο ηθοποιός Gonzalo Martin, που υποδύεται τον Sean Diaz, προσπαθεί να ηρεμήσει τον αδελφό του, Daniel, αφού ανακάλυψε την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη στον πατέρα του. Όσο για την υπόθεση του επεισοδίου, ο Sean & ο Daniel φτάνουν στο σπίτι των παππούδων τους όπου και θα συναντηθούν με τον Chris Eriksen (γνωστό απο το The Awesome Adventures of Captain Spirit).

To Life is Strange 2 Episode 2: "Rules" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2019 για Playstation 4, Xbox one και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα