Θα καθυστερήσει το Amnesia: The Bunker

Η Frictional Games ανακοίνωσε ότι ο νέος τίτλος που αναπτύσσει, το Amnesia: The Bunker, θα κυκλοφορήσει τελικά τον ερχόμενο Μάιο -αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2023. Ο νέος τίτλος της survival horror σειράς παιχνιδιών θα μας μετα΄φέρει στα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου αναπόφευκτα οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι από ένα φρικτό πλάσμα που τους καταδιώκει και παρακολουθεί

κάθε κίνηση τους.

Οι παίκτες θα πάρουν το ρόλο του Γάλλου στρατιώτη Henri Clement, του οποίου το τάγμα έχει “φύγει προ πολλού”, αλλά ο δικός του αγώνας για επιβίωση μόλις άρχισε, καθώς θα βρεθεί παγιδευμένος μέσα στο ομώνυμο καταφύγιο με ένα τέρας. Ο χώρος του καταφυγίου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας σκοτεινός και δαιδαλώδης λαβύρινθος.

Εκτός του τέρατος θα υπάρχουν παγίδες και άλλοι κίνδυνοι ενώ ο έντονος ψυχολογικός τρόμος, η ατμοσφαιρική σχεδίαση και η αφήγηση που βασίζεται στους χαρακτήρες υπόσχονται να δημιουργήσουν μια τρομακτική και άκρως άβολη εμπειρία. Οι παίκτες Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν πόρους και εργαλεία, να λύσουν γρίφους και να κάνουν σημαντικές επιλογές σε ένα ταξίδι χωρίς σενάριο.

Το Amnesia: The Bunker θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 16 Μαΐου.

The post Θα καθυστερήσει το Amnesia: The Bunker appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα