Αποκαλύφθηκε το Steel Seed

Η Storm in a Teacup, το ιταλικό studio ανάπτυξης πίσω από τον horror τίτλο του 2019, Close to the Sun, ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στον επόμενο τίτλο του, έναν dark sci-fi stealth action τίτλο ονόματι Steel Seed, που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

Τοποθετημένο χιλιάδες χρόνια αφότου το ανθρώπινιο είδος ώθησε τον πλανήτη στο χείλος της καταστροφής, στο Steel Seed

θα βρούμε μηχανές τεχνητής νοημοσύνης να προσπαθούν να σώσουν τα τελευταία εναπομείναντα υπολείμματα της ανθρωπότητας, τα οποία έχουν υποχωρήσει υπόγεια. Βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης, οι εναπομείναντες επιζώντες του πλανήτη ζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά μια νέα απειλή κινδυνεύει να θέσει τέλος σε αυτήν την ασφάλεια.

Θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε αν αυτή η απειλή είναι ανθρώπινη ή μηχανική και το τι σημαίνει για τα απομεινάρια της ανθρώπινης φυλής και τους AI φύλακες τους. οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός τέτοιου μηχανικού φύλακα, έχοντας ως αποστολή να προστατεύσουν τους τελευταίους ανθρώπους που κατοικούν στο υπόγειο οχυρό τους.

“Το Steel Seed αποτελεί το πιο απαιτητικό project που έχει αναπτύξει μέχρι τώρα η Storm in a Teacup, με πολυδιάστατο σύστημα μάχης και stealth καθώς και μια  απίστευτα βαθιά και συναισθηματική αφήγηση”, δήλωσε ο CEO και creative director Carlo Ivo Alimo Bianchi.

Το Steel Seed θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC το 2024.

The post Αποκαλύφθηκε το Steel Seed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα