Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor

Κατόπιν δήλωσης της ΕΑ έγινε γνωστό ότι η παγκόσμια ημερομηνία διάθεσης του Star Wars Jedi: Survivor άλλαξε από Μάρτιο σε Απρίλιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, στο επιπλέον χρονικό διάστημα η ομάδα ανάπτυξης θα επικεντρωθεί στη διόρθωση σφαλμάτων για βελτίωση στους τομείς της απόδοσης και της σταθερότητας του παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της ΕΑ.

“Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα Jedi

της Respawn έχει ρίξει τη συλλογική της ψυχή στο Star Wars Jedi: Survivor και είμαστε περήφανοι που λέμε ότι το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis έχει ολοκληρωθεί. Αυτήν την περίοδο επικεντρωνόμαστε εξ ολοκλήρου στο τελικό στάδιο της διόρθωσης σφαλμάτων και της βελτίωσης της σταθερότητας της εμπειρίας.

Το Jedi: Survivor είναι μια άμεση απάντηση στα feedback της κοινότητας μας, παρέχοντας εκτεταμένους προορισμούς για εξερεύνηση, εξελιγμένο σύστημα μάχης και κίνησης και φυσικά τη συνέχεια της ιστορίας των Cal και BD. Η δημιουργία αυτού του παιχνιδιού μας έκανε πραγματικά καλύτερη ομάδα και πιέσαμε τους εαυτούς μας σε κάθε επίπεδο.

Προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να επιτύχει το επίπεδο γυαλίσματος που αξίζουν οι fans μας, προσθέσαμε έξι σημαντικές εβδομάδες στο πρόγραμμα κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Απριλίου.

 Ευχαριστούμε την EA και τη Respawn που μας έδωσαν τον χρόνο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες μας και ευχαριστούμε όλους εσάς για την κατανόησή σας”.

Το Star Wars: Jedi Survivor θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα