Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy

Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.

Καθώς οι εορτασμοί για τα τριάντα χρόνια της σειράς Final Fantasy οδεύουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους, η Square Enix επιφυλάζει μια ακόμα έκπληξη για τους πιστούς οπαδούς της σειράς, οι οποίοι και ακολουθούν "ευλαβικά" τους διάφορους χαρακτήρες και τις περιπέτειές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα FINAL FANTASY 30th Anniversary Quiz - και,

όπως υποδηλώνει το όνομά της, πρόκειται για ένα κουίζ γνώσεων, με ερωτήσεις που αντικατοπτρίζουν την πορεία της σειράς τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τρεις δεκαετίες περιπέτειας, δράσης, μαγείας και συναδελφικότητας συμπυκνώνονται μέσα σε ερωτήσεις που προέρχονται από έξι διαφορετικές κατηγορίες: των χαρακτήρων (characters), των πλασμάτων (creatures), της ιστορίας (history), της μουσικής (music), του συστήματος μάχης (battle) και των τοποθεσιών (locations).

Επομένως, αν γνωρίζετε ποιοι είναι οι Cactuar, η Magiteck και η Materia και αν τα ονόματα Kimahri, Kuja και Catoblepas σας θυμίζουν κάτι, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας κάνοντας κλικ στο https://quiz.finalfantasy30.com/en και να διασταυρώσετε τις γνώσεις σας πάνω στα παιχνίδια και το lore της σειράς FINAL FANTASY.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι συμμετέχοντες, ανάλογα με την επίδοσή τους και την βαθμολογία που θα επιτυγχάνουν, θα κερδίσουν ως επιβράβευση ψηφιακά εκπτωτικά κουπόνια, τα οποία και θα μπορούν να εξαργυρώσουν στο Square Enix Online Store.

pcps4ps3x360xbox onemobileClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα