Launch trailer για το Dragon Ball FighterZ

Και trailer με νέο χαρακτήρα.

Με λίγες μόνο ημέρες να απομένουν μέχρι και την επίσημη κυκλοφορία του Dragon Ball FighterZ, του πλέον αναμενόμενου 2D fighter, που είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν του Akira Toriyama, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα δύο ολοκαίνουρια trailer με σκηνές και χαρακτήρες από το παιχνίδι.

Το launch

trailer μάς δίνει μια εικόνα από την αγγλική μεταγλώττιση του παιχνιδιού, αρκετές σκηνές δράσης και έντονων μαχών, ενώ παράλληλα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το συνολικό roster και τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της ιστορίας και των αναμετρήσεών μας. Μιλώντας, όμως, για χαρακτήρες, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα και ένα δεύτερο trailer, το οποίο παρουσιάζει την Android 21. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη θηλυκό νέο χαρακτήρα, η οποία είναι σχεδιασμένη από τον ίδιο τον δημιουργό της σειράς και η οποία φέρεται να έχει κάποια σχέση με το Android 16, με την ευφυΐα της να είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εκείνη του δημιουργού της, του Dr. Gero. To trailer δίνει επίσης μια εικόνα από το στυλ μάχης της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailers παρακάτω. Θυμίζουμε ότι το Dragon Ball FighterZ αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26/1 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα