UK charts: Ηρεμία λόγω απουσίας μεγάλων κυκλοφοριών

Μέσα στη 10άδα το Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory.

Ακόμη μία ήσυχη εβδομάδα ήταν η προηγούμενη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι νέες κυκλοφορίες παραμένουν ελάχιστες το τελευταίο διάστημα. Για άλλη μία φορά οι τρεις μεγάλοι τίτλοι που αποτελούν τη γνωστή τριάδα της κορυφής αντάλλαξαν θέσεις, με το Call of Duty: WWII να κατακτά τη πρωτιά και να θέλει ακόμη μία

για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Black Ops III. Τα FIFA 18 και GTA V, βρέθηκαν στις θέσεις 2 και 3, παρουσιάζοντας πτώση στις πωλήσεις τους κατά 27% και 53% αντίστοιχια, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις επόμενες δύο θέσεις συναντώνται δύο τίτλοι του Switch, τα Mario Kart 8 και The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ενώ και στη όγδοη θέση της λίστας βρίσκεται μία ακόμη αποκλειστικότητα της κονσόλας της Nintendo, το Super Mario Odyssey. To PlayerUnknown's Battlegrounds παραμένει σταθερά στην 6η θέση του πίνακα, ενώ το Assassin's Creed Origins βγήκε εκτός πεντάδας για πρώτη φορά και κατέληξε στην 7η θέση.

Μοναδικές νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας ήταν το Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory, ο πρώτος τίτλος που κυκλοφόρησε σε φυσική έκδοση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2018, το οποίο και κατάφερε να βρεθεί στην 10η θέση της λίστας, και η Arcade Edition του Street Fighter V, η οποία δεν κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους 40 πρώτους τίτλους σε πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου:

Call of Duty: WWII (Activision)FIFA 18 (EA)Grand Theft Auto V (Rockstar)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)Super Mario Odyssey (Nintendo)Star Wars Battlefront II (EA)Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory (Bandai Namco)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα