Ανακοινώθηκε το Star Trek Prodigy: Supernova

Η Outright Games ανακοίνωσε το Star Trek Prodigy: Supernova, έναν νέο τίτλο βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon, στην οποία έξι εξωγήινοι έφηβοι βρίσκονται επάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο της Ομοσπονδίας και ξεκινούν για διαγαλαξιακές περιπέτειες.

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Star Trek:

Mission Chicago 2022, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Να σημειώσουμε ότι το Star Trek Prodigy: Supernova αποτελεί τον πρώτο Star Trek τίτλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε νεότερο κοινό, ελπίζοντας να καλλιεργήσει μια νέα γενιά Trekkies. Η σειρά κινουμένων σχεδίων ξεκίνησε να προβάλεται το 2021 και μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί εννέα επεισόδια.

Ο τίτλος θα περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως οι Dal, Gwyn και Hologram Captain Janeway, με την τελευταία να παρουσιάζεται στο promotional artwork παρακάτω.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Star Trek Prodigy: Supernova θα γίνουν σύντομα διαθέσιμες σύμφωνα με την Outright Games, publisher του τίτλου, εν όψει της κυκλοφορίας του για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

The post Ανακοινώθηκε το Star Trek Prodigy: Supernova appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα