Εκτενές gameplay υλικό από το Ni no Kuni II

Ο μαγευτικός κόσμος του τίτλου αποκαλύπτεται.

Ένα καινούργιο, εκτενές gameplay video από το επερχόμενο Ni No Kuni II: Revenant Kingdom δόθηκε στη δημοσιότητα από την Bandai Namco, το οποίο παρουσιάστηκε, ως demo για το παιχνίδι της Level 5, στα πλαίσια της E3 2017. Στο εν λόγω gameplay υλικό, το οποίο μπορείτε

να παρακολουθήσετε με το πέρας του κειμένου, προβάλλονται οι μηχανισμοί της μάχης στο δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, όπως και η αντιμετώπιση κάποιων bosses, ενώ εμφανίζονται επίσης χαρακτήρες, αλλά και χαρακτηριστικά από τον κόσμου του τίτλου.

Όπως έγινε γνωστό προσφάτως από τον επικεφαλής για τη δημιουργία του παιχνιδιού, Akihiro Hino, η ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο, από όσο είχε αρχικά υπολογιστεί, ούτως ώστε να δώσει τη βέλτιστη ποιότητα στους καταναλωτές. Έτσι, ο νέος τίτλος από τη Level 5 είναι προγραμματισμένος πλέον να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου του 2018, για PS4 και PC, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το Ni Νo Kuni II: Revenant Kingdom μπορείτε να μάθετε από το σχετικό preview, με εντυπώσεις από την E3 2017.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα