Δωρεάν όλα τα DLC του Doom με το νέο 6.66 update!

Το εύστοχα ονομασμένο update 6.66 έφερε στο αγαπημένο μας Doom (εκτός από bug fixes) και όλα τα DLC του δωρεάν. Καλά διάβασες, τώρα πια τα 3 DLC που είχαν κυκλοφορήσει για το Doom έχουν ενσωματωθεί στο βασικό

game. Τα συγκεκριμένα DLCs φέρουν τους τίτλους: “Unto the Evil”, “Hell Followed” και “Bloodfall” περιείχαν συνολικά 9 διαφορετικούς χάρτες, 3 χαρακτήρες-δαίμονες, πανοπλίες και άλλο εξοπλισμό.

Το FPS Doom, να προσθέσω, μπορείς αυτή τη στιγμή να το κατεβάσεις στο PC μέσω Steam, το PlayStation 4 ή το Xbox One σου με 50% έκπτωση (για κάτω από 20€ δηλαδή)! Η id Software, που δημιούργησε το game, και η Bethesda που το δημοσίευσε μπορεί να μας έφεραν αυτά τα τόσο καλά νέα για πολλούς λόγους, αλλά πιθανώς να θέλουν να μας «καλοπιάσουν», μιας και το multiplayer mode του παιχνιδιού έχει υποστεί αρκετές αλλαγές με το νέο update. Τώρα πια ανεβαίνεις level μόνο εάν έχεις εκπληρώσει συγκεκριμένα tasks, με το level όλων των παικτών να πέφτει στο 0. Αν είσαι ήδη βετεράνος, πάντως, δε χρειάζεται να ανησυχείς, μιας και μπορείς να κρατήσεις όλα τα καλούδια που έχεις ξεκλειδώσει, ενώ αν έχεις φτάσει το Slayer level πριν το update παίρνεις και ειδικό badge που επιδεικνύει τα skills σου. Μία ακόμα προσθήκη είναι το Runes System, το οποίο σου προσθέτει perks παθητικά, απλά διαλέγοντας αυτά που θες στην αρχή. Αν μη τι άλλο, η Bethesda ξέρει να κυκλοφορεί Doom updates που μας ενθουσιάζουν!

The post Δωρεάν όλα τα DLC του Doom με το νέο 6.66 update! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα