Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Watch Dogs: Legion – UK Retail Charts 7 Νοεμβρίου 2020

Άνοδο 13% παρουσίασε η retail αγορά στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα, παρά την επανέναρξη της καραντίνας στην χώρα, με τις πωλήσεις τίτλων για τις κονσόλες να παραμένουν σταθερές, με εξαίρεση τα παιχνίδια για το Nintendo Switch που παρουσίασαν αύξηση 38%.


Το FIFA 21 παρέμεινε για πέμπτη συνεχή εβδομάδα στο No. 1, με το Animal Crossing: New Horizons

να ανεβαίνει στο 2, καταγράφοντας άνοδο 22% μέσα σε εφτά ημέρες. Αύξηση κατέγραψαν και άλλοι τίτλοι για Nintendo Switch, 41% για το Mario Kart 8: Deluxe, 39% για το Minecraft, 24% για το Super Mario 3D All-Stars, και 69% για το Ring Fit Adventure. To Watch Dogs: Legion έπεσε στο No. 4 με μείωση πωλήσεων 58%, αλλά είχε πολύ καλύτερη πορεία στις ψηφιακές πωλήσεις, αφού ήταν το No. 1 στην κατηγορία την προηγούμενη εβδομάδα.


Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

FIFA 21Animal Crossing: New HorizonsMario Kart 8: DeluxeWatch Dogs: LegionMinecraft (Switch)Super Mario 3D All-StarsRing Fit AdventureMinecraft DungeonsGrand Theft Auto VL.O.L Surprise! Remix: We Rule The World

The post Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Watch Dogs: Legion – UK Retail Charts 7 Νοεμβρίου 2020 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα