OnePlus: Ο CEO λέει όχι στην ασύρματη φόρτιση

Techblog.gr

Η OnePlus έχει κερδίσει τους καταναλωτές γιατί προσφέρει οικονομικότερα smartphones, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα οποία διαθέτουν flagship τεχνικά χαρακτηριστικά. Από αυτά όμως απουσιάζει η ασύρματη φόρτιση και είναι κάτι που οι χρήστες το ζητάνε. Τι λέει για αυτό ο CEO της εταιρείας;

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, αναφέρθηκε στο θέμα της ασύρματης φόρτισης λέγοντας

πως προς το παρόν δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, μιας και το κύριο μέλημά του είναι η πραγματικά γρήγορη ασύρματη φόρτιση, από τη στιγμή που η ταχύτητά της είναι ίδια με αυτή των συμβατικών φορτιστών και χαμηλότερη από τις τεχνολογίες fast charging.

Η OnePlus, θα πρέπει να τονίσουμε, πως διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με την ονομασία DASH charge, η οποία θα αλλάξει αφού κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge” για τη γρήγορη φόρτιση μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με τη χρήση της συγκεκριμένης ονομασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, πέραν της ασύρματης φόρτισης, έγινε αναφορά στην απρόσμενη εξέλιξη που είχε το OnePlus X μιας και δεν ήταν κάτι το οποίο οι καταναλωτές “αγκάλιασαν”. Φαίνεται πως πέραν από τα flagship killer smartphone της OnePlus, οι καταναλωτές δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια “lite” έκδοση και για αυτό το λόγο η εταιρεία δε θα κατασκευάσει ξανά συσκευή που δεν διαθέτει flagship τεχνικά χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα