Έρχεται και στις κονσόλες το Redeemer

Με την μορφή μιας enhanced έκδοσης.

Το top-down brutal brawler, Redeemer, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του στις κονσόλες της τωρινής γενιάς -Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch- μέσα στον επόμενο μήνα,

με την μορφή μιας enhanced έκδοσης, ακολουθώντας την κυκλοφορία του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πριν από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2017. Το Redeemer: Enhanced Edition θα αποτελεί ένα βελτιωμένο προϊόν από το feedback των χρηστών που συλλέχτηκε από την PC έκδοση του, με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και αρκετών βελτιώσεων.

Οι Buka Entertainment και Sobaka Studio –publisher και developer αντίστοιχα- έχουν υποσχεθεί, να περιέχονται μέσα στην Enhanced έκδοση, τοπικό co-op, επιλογή μεταξύ των δυο character classes –Monk και Soldier- και πολλές άλλες βελτιώσεις,. Τα διάφορα επίπεδα του τίτλου έχουν υποστεί μια «εξισορρόπηση» σε μια προσπάθεια να καταστεί το «αιματηρό gameplay του τίτλου» ακόμα πιο ικανοποιητικό. Με αφορμή την ανακοίνωση της διάθεσης του παιχνιδιού στις κονσόλες, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας την ιστορία της καταγωγής του Vasily, παράλληλα με τους combat μηχανισμούς και τα χαρακτηριστικά της Enhanced έκδοσης του τίτλου.

Το Redeemer: Enhanced Edition αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στον Αύγουστο στην τιμή των $19,99.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα