Ασταμάτητο το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Retail Charts 19 Ιουνίου 2021

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το Ratchet & Clank: Rift Apart παρέμεινε στο No. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας. Ο νέος, αποκλειστικός τίτλος της Sony για το PS5 κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 2%, φαινόμενο το οποίο είναι αρκετά σπάνιο, αφού η πλειοψηφία των καινούργιων παιχνιδιών κατά τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας τους παρουσιάζουν μείωση πωλήσεων που αγγίζει και ξεπερνάει το 70%.

Στο

No. 2, με άνοδο πωλήσεων 758% βρέθηκε το Minecraft Dungeons, λόγω της ιδιαίτερα μειωμένης τιμής της έκδοσης για το Nintendo Switch στις 13 λίρες στην αλυσίδα Curry’s. Στο No. 3 έπεσε το FIFA 21, με άνοδο πωλήσεων 21% από εβδομάδα σε εβδομάδα, στο No. 4 βρέθηκε το Mario Kart 8: Deluxe, και στο No. 5 επέστρεψε το Resident Evil: Village, λόγω αυξημένων πωλήσεων για την έκδοση του PlayStation 5.

Η υπόλοιπη δεκάδα έκλεισε με το Animal Crossing: New Horizons στο No. 6, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο No. 7, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 8, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 9 και το Grand Theft Auto V στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Ratchet & Clank: Rift ApartMinecraft DungeonsFIFA 21Mario Kart 8: DeluxeResident Evil: VillageAnimal Crossing: New HorizonsSpider-Man: Miles MoralesMinecraftSuper Mario 3D World + Bowser’s FuryGrand Theft Auto V

The post Ασταμάτητο το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Retail Charts 19 Ιουνίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα