Στόχος της Microsoft η διάθεση ενός νέου first party τίτλου ανά τρίμηνο

Η Microsoft επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της για αύξηση της παραγωγής first party τίτλων για το Xbox, και ανέφερε ότι στοχεύει να επιτύχει ένα πρόγραμμα τριμηνιαίας κυκλοφορίας αυτών των τίτλων στο μέλλον.

Ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios,

ανέφερε στην ιστοσελίδα VideoGamesChronicle ότι το Xbox θέλει να φτάσει στο σημείο όπου θα μπορούσε να προσφέρει έναν ικανό αριθμό τίτλων υψηλής ποιότητας, κάτι παρόμοιο με αυτό που έχουν επιτύχει -και είναι γνώστες- με τους first party τίτλους τους η Sony και η Nintendo.

“Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε παιχνίδια που δημιουργούν ενθουσιασμό, προσδοκίες και αφοσίωση στους fans μας και το κάνουμε με διάφορους τρόπους”, δήλωσε ο Booty. “Πρώτον, συνεχίζουμε να επενδύουμε στα studio πίσω από τα franchise μας. Δεύτερον, αναπτύσσουμε τoν “οργανισμό με τα studio μας” μέσω εξαγορών”.

Η υποστήριξη που έχουμε από την εταιρεία μας (Micorsoft), μας επέτρεψε να αποκτήσουμε μικρότερα studio, όπως την Double Fine του Tim Schaefer, studio μεσαίου μεγέθους όπως την Obsidian, και φυσικά, γίγαντες της βιομηχανίας όπως η Bethesda”, ανέφερε σε άλλο σημείο ο Booty.

“Τέλος, συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητα studio για να φέρουμε και να προσφέρουμε first party exclusives στο Xbox. Παιχνίδια όπως το Ori and the Will of the Wisps από την Moon Studios και το Tell Me Why από την Dontnod”.

Ο Booty επιβεβαίωσε ότι η Microsoft ήθελε να κυκλοφορεί ένα νέο παιχνίδι κάθε τρεις μήνες, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων από την Bethesda.

“Τα παιχνίδια απαιτούν έως και τέσσερα ή πέντε χρόνια για να ολοκληρωθούν και η πραγματικότητα είναι ότι κάθε project που ξεκινάμε δεν τα καταφέρνει να κυκλοφορήσει. Αλλά αν προσθέσετε όλα αυτά, έτσι έχουμε φτάσει στο σημερινό επίπεδο μας, με δύο δωδεκάδες studios να αναπτύσσουν παιχνίδια σε μια ποικιλία από genres.

Και γνωρίζουμε ότι μια ακμάζουσα entertainment service χρειάζεται μια συνεπή και συναρπαστική ροή νέου περιεχομένου. Έτσι, το χαρτοφυλάκιό μας θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς μεγαλώνει η υπηρεσία μας”.

The post Στόχος της Microsoft η διάθεση ενός νέου first party τίτλου ανά τρίμηνο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα