Ετοιμάζεται για νέες πλατφόρμες διάθεσης το Xbox Game Pass

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει τη συνδρομητική cloud υπηρεσία Xbox Game Pass σε νέες συσκευές όπως Smart TVs και άλλες συσκευές, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία σε ενημέρωση για τα μέσα ενημέρωσης.

“Ακόμη και όταν χτίζουμε για το μέλλον, είμαστε επικεντρωμένοι στο να

επεκτείνουμε την Xbox εμπειρία σε περισσότερες συσκευές σήμερα, ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε περισσότερα άτομα”, δήλωσε η Liz Hamren, Corporate Vice President του Game of Experience & Platforms του Xbox. “Και πολλές από αυτές τις συσκευές δεν θα κατασκευαστούν από εμάς. Για παράδειγμα, συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές τηλεοράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, για να ενσωματώσουμε την εμπειρία του Game Pass, απευθείας σε τηλεοράσεις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, οπότε το μόνο που θα απαιτείσαι για να παίξετε, είναι ένα controller”.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες μάρκες τηλεοράσεων, αλλά αναφέρθηκε ότι η Microsoft προσπαθεί επίσης να αναπτύξει τις δίκες της αυτόνομες streaming συσκευές -κάτι που ακούγεται παρόμοιο με μια συσκευή όπως το Fire Stick της Amazon- οι οποίες θα επιτρέπουν σε οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση να κάνει stream αποτελεσματικά τίτλους Xbox με μόνο ένα controller να απαιτείται.

“Πέρα από αυτό, αναπτύσσουμε επίσης αυτόνομες streaming συσκευές που μπορείτε να συνδέσετε σε μια τηλεόραση ή οθόνη, οπότε αν έχετε μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα μπορείτε να κάνετε stream την Xbox εμπειρία σας”, συνέχισε η Hamren.

Να θυμίσουμε ότι το αφεντικό του Xbox, ο Phil Spencer, είχε αφήσει να εννοηθεί την ύπαρξη μιας plug-and-play συσκευής για τηλεοράσεις, λέγοντας ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να περιμένουν ένα “hardware υλικό χαμηλότερης τιμής ως μέρος του οικοσυστήματος μας όταν σκέφτεστε για streaming sticks και άλλα πράγματα”.

Φαίνεται ότι σύντομα τα streaming sticks θα μπορούσαν να είναι ένα πραγματικό προϊόν στα ράφια των καταστημάτων.

The post Ετοιμάζεται για νέες πλατφόρμες διάθεσης το Xbox Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα