Super Mario Bros. Wonder | Review

Η αλήθεια είναι πως, όσον αφορά στον Mario, τον Luigi και την υπόλοιπη παρέα από το Μανιταροβασίλειο, το Switch μάλλον μας είχε απογοητεύσει όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από την κυκλοφορία του εξαιρετικότατου Super Mario Odyssey, το οποίο έθεσε νέες βάσεις

στα 3D platformers με πρωταγωνιστή, πάντα, τον Mario, δεν είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα γνήσιο 2D platformer (σαν το Super Mario Bros. Wonder) όπως έχουμε συνηθίσει σε κάθε κονσόλα της Nintendo, οικιακή ή σταθερή (με εξαίρεση, πάντοτε, τα Nintendo 64 και GameCube). Και όχι, η κυκλοφορία του New Super Mario Bros. U Deluxe δεν μετράει, όταν το παιχνίδι το είχαμε ήδη ξαναδεί σε άλλη κονσόλα, ενώ την ίδια στιγμή μάλλον ξεροσταλιάζαμε για μια νέα, φρέσκια, μοναδική 2D κυκλοφορία με τον αγαπημένο υδραυλικό εν δράσει.

Και κάπως έτσι, από το πουθενά σχεδόν, και χωρίς την οποιαδήποτε ένδειξη από έντιμες και αξιόπιστες «διαρροές» των πλάνων της Nintendo, εμφανίστηκε το Super Mario Bros. Wonder. Ένας τίτλος που περιμέναμε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του Nintendo Switch, για να ασχοληθούμε για ακόμα μια φορά με όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε στα παιχνίδια του σύμπαντος του Mario εδώ και 35 και πλέον χρόνια.

Είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό τι εννοούμε ακριβώς με αυτό: να συνθλίψουμε δεκάδες Goombas, Troopas και Paratroopas, να συλλέξουμε τα νομίσματα που θα βρίσκονται μπροστά μας, να μεταμορφωθούμε σε πιο ισχυρές εκδοχές του χαρακτήρα που ελέγχουμε – και, φυσικά, να δώσουμε ακόμα ένα μάθημα στον Bowser, τον Koopa της καρδιάς μας και στα καταχθόνια σχέδια που καταστρώνει σχεδόν ακατάπαυστα, τα οποία όμως είναι πάντοτε καταδικασμένα να αποτύχουν. Αυτό ακριβώς έρχεται να πετύχει για ακόμα μια φορά το Super Mario Bros. Wonder.

Και όσο και αν ο παίκτης είναι υποψιασμένος για το τι μπορεί να περιμένει, εν τέλει η πραγματικότητα θα ξεπεράσει την κάθε υποψία, την κάθε φαντασία. Το Super Mario Bros. Wonder είναι το παιχνίδι που πατά γερά στην κλασική συνταγή των 2D Mario platformers, καταφέρνοντας, ωστόσο, να προσφέρει την πιο ευχάριστη, την πιο χορταστική, την ομορφότερη και πιο βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού που θα μπορούσε κανείς να περιμένει.

Ας πάρουμε, ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Το Super Mario Bros. Wonder ετοιμάζεται να ταξιδέψει τον παίκτη από το γνώριμο Μανιταροβασίλειο στο Λουλουδοβασίλειο (Flower Kingdom). Μια επιλογή παράξενη, αλλά θεωρούμε πως είναι άκρως απαραίτητη, μιας που χρειαζόμασταν μια νέα περιπέτεια σε μια νέα τοποθεσία, μακριά από το πολύπαθο Μανιταροβασίλειο. Έτσι λοιπόν, οι Mario, Luigi, Peach, Daisy, Toad και η υπόλοιπη παρέα επισκέπτονται το Λουλουδοβασίλειο και τους νέους κατοίκους του, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Πρίγκιπα Florian.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, αυτή η χαρμόσυνη επίσκεψη διαταράσσεται από την εισβολή του Bowser και του Bowser Jr., οι οποίοι καταφτάνουν με μοχθηρούς σκοπούς. Αυτή τη φορά, στόχος του Bowser, ωστόσο, δεν είναι κάποια από τις πριγκίπισσες Peach και Daisy, ή κάποια μυστηριώδης, πανέμορφη πριγκίπισσα του Flower Kingdom. Στόχος του Bowser είναι η απόκτηση μιας δύναμης που βρίσκεται σε αφθονία στον κόσμο του Λουλουδοβασιλείου – τη δύναμη του Θαύματος (Wonder).

Πρόκειται για μια δύναμη που μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει τα πάντα, καταργώντας τα διακριτά σύνορα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Είναι μία δύναμη που, όταν αυτή ενεργοποιείται, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μια δύναμη που ο Bowser θα χρησιμοποιήσει προς όφελός του, μεταβάλλοντας ριζικά την αληθινή κατάσταση του κόσμου για να κάνει -κυριολεκτικά, πάντα- τα όνειρά του, πραγματικότητα. Ακόμα όμως και ενώπιον μιας τέτοιας πανίσχυρης δύναμης, ο Mario και οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν δειλιάζουν, αλλά ανασκουμπώνονται και αποδέχονται την πρόκληση του Bowser, για να προστατεύσουν το Λουλουδοβασίλειο.

Ένα ταξίδι ξεκινά μέσα σε εννέα διαφορετικούς κόσμους, ο κάθε ένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του προκλήσεις. Ένα ταξίδι που κάποιες φορές φαντάζει εύκολο και απλοϊκό, και κάποιες άλλες προσφέρει τη δική του πρόκληση και δυσκολίες, που θα κάνουν τη συλλογή των Βασιλικών Σπόρων (Royal Seeds), των αντικειμένων δηλαδή που είναι απαραίτητα για την εισβολή στον τελευταίο κόσμο του παιχνιδιού, μια όχι και τόσο βατή διαδικασία. Όμως, οι αγαπημένοι χαρακτήρες δεν είναι εντελώς αβοήθητοι.

Στην περιπέτειά τους θα βρεθούν ενώπιον παλιών και γνώριμων αντικειμένων, όπως το Fire Flower ή το Super Star, που θα τους προσφέρουν ένα απαραίτητο power-up και μια πρόσθετη βοήθεια. Στα νέα αντικείμενα προστίθενται τα Elephant Fruit (Ελεφαντόφρουτο), Drill Mushroom (Τρυπανομανίταρο) και Bubble Flower (Φουσκολούλουδο) που θα προσφέρουν νέες μεταμορφώσεις στους ήρωες. Και αν θα υπάρξουν παίκτες που θα καγχάσουν μάλλον ειρωνικά σε κάποιες από τις νέες μεταμορφώσεις, είναι σίγουρο πως αυτές θα καταφέρουν πολύ συχνά να τους βγάλουν ασπροπρόσωπους, όταν έρθουν αντιμέτωποι με τις προκλήσεις και τα κρυμμένα μυστικά ορισμένων επιπέδων.

Το Super Mario Bros. Wonder, εκτός από τις μεταμορφώσεις, όμως, προσφέρει και ένα άκρως περιεκτικό σύστημα εμβλημάτων (badges). Ο παίκτης μπορεί να καρφιτσώσει ένα έμβλημα στην αρχή ενός επιπέδου (ή μετά από μια απώλεια ζωής), δίνοντας μοναδικές ικανότητες στους χαρακτήρες. Υψηλότερα άλματα; Ταχύτερη κίνηση; Γρηγορότερη κολύμβηση; Η ικανότητα να τραβάς σαν μαγνήτης νομίσματα; Η άρση της πτώσης στο κενό;

Οι δυνατότητες είναι αρκετές και εντυπωσιακές, ενώ πολλές φορές είχαμε την αίσθηση πως τα εμβλήματα είναι εδώ για να αντικαταστήσουν ορισμένες από τις δημοφιλείς μεταμορφώσεις παλαιότερων τίτλων της σειράς Mario, με τους δημιουργούς να καταφέρνουν, έτσι, έναν εξαιρετικό και δημιουργικό συγκερασμό παλαιότερων στοιχείων με νεωτεριστικά στοιχεία και καινοτομίες στο gameplay. Και με βάση αυτήν την απλή development λογική, αλλά τόσο καλά εφαρμοσμένη και ταιριασμένη με το ύφος του Super Mario Bros. Wonder, στο τέλος καταλήγουμε με μια gameplay εμπειρία άκρως παραμετροποιημένη και προσωποποιημένη, με γνώμονα τα «θέλω» και τις ικανότητες κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ναι, δεν θα ήταν άσκοπο και άτοπο να αναφέρουμε πως το Super Mario Bros. Wonder είναι ένας τίτλος που θα προσφέρει άφθονη χαρά και διασκέδαση σε παίκτες κάθε ηλικίας. Είναι ένα παιχνίδι που κάποιος μπορεί να απολαύσει παίζοντας μόνος του, αλλά μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη παικτική αξία σε παιχνίδι πολλαπλών παικτών, μέσα από τα μέλη μιας οικογένειας ή μιας παρέας.

Σε τοπικό παιχνίδι πολλαπλών παικτών τα πράγματα λειτουργούν απλά και εύρυθμα, όπως ακριβώς τα έχουμε ζήσει σε παλαιότερους local co-op τίτλους της σειράς New Super Mario Bros. Οι χαρακτήρες που ελέγχουμε ξεχύνονται μέσα στα επίπεδα, συλλέγοντας τα αντικείμενα που θα βρεθούν μπροστά τους, με τους παίκτες να μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον αν κάποιος έρθει αντιμέτωπος με μια… κακοτυχία.

Σε online περιβάλλον, τα ghosts των χαρακτήρων από άλλους παίκτες στο διαδίκτυο που παίζουν στο ίδιο επίπεδο μαζί μας μπορούν εξίσου να φανούν χρήσιμα σε μια δύσκολη στιγμή, ενώ ο νέος μηχανισμός των Standees μπορεί να λειτουργήσει εξίσου σωτήρια για όσους παίκτες πέφτουν θύμα των επιπέδων και των παγίδων τους και έχουν μόνο 5 σωτήρια δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους πριν χάσουν και επιστρέψουν στην αρχή – ή στο checkpoint.

Εμείς απολαύσαμε τόσο το ατομικό (single player) παιχνίδι, όσο και το παιχνίδι πολλαπλών παικτών, καθώς τα πάντα λειτουργούν άψογα από πλευράς gameplay και προοπτικής της κάμερας μέσα στο παιχνίδι, ενώ θεωρούμε τις πρόσθετες προσθήκες των Standees αρκετά ευπρόσδεκτες, χωρίς ωστόσο να πούμε το ίδιο για τα in-game communication emoticons που προσφέρει το παιχνίδι. Αν και σε άλλα παιχνίδια πολλαπλών παικτών αυτά λειτουργούν σωστά και οργανικά, εδώ δεν είναι παρά μια αστεία (και μάλλον ανώφελη) προσθήκη, απλά και μόνο για να τονιστεί λίγο περισσότερο το immersion που προσφέρεται από το multiplayer mode του τίτλου. Μια λεπτομέρεια, κοινώς, που απλά δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο πολύ την είχαμε ανάγκη.

Ωστόσο, κάποια άλλα πράγματα κρίνονται στις λεπτομέρειες – και εδώ, το παιχνίδι είναι στο σύνολό του ο αδιαμφισβήτητος νικητής, μιας που η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι και το στοιχείο εκείνο που κάνει, εν τέλει, τη διαφορά. Καθώς περιδιαβαίνουμε τα επίπεδα και τους κόσμους δεν μπορούμε παρά να μην αναγνωρίσουμε το πόσο προσεκτικά αποδίδονται όλα αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη μας.

Τα animations της κίνησης και της μετάβασης από τη μια περιοχή στην άλλη μέσω των σωλήνων μεταφοράς αποδίδουν μια φυσικότητα που σπάνια εντοπίζουμε σε 2D platformers και, ειλικρινά, μεταμορφώνουν ολιστικά την εμπειρία μας. Αντικείμενα του περιβάλλοντος ανταποκρίνονται άμεσα στις μεταμορφώσεις και τις ειδικές ικανότητές τους. Λουλούδια ξεπροβάλλουν από το πουθενά, κάνοντας καίρια και, ενίοτε, χιουμοριστικά σχόλια για ένα κρυμμένο αντικείμενο, ή για το πως ακριβώς φτάσαμε σε ένα δυσπρόσιτο σημείο.

Easter eggs που παραπέμπουν σε παλαιότερους εχθρούς και σχεδιασμό επιπέδων, που το έμπειρο μάτι μπορεί να αναγνωρίσει κρυμμένα. Ακόμα και όταν περιδιαβαίνουμε τον overworld, μια τυχαία αλληλοεπίδραση με ένα αντικείμενο μπορεί να ανοίξει το δρόμο για ένα κρυμμένο τμήμα του, που θα μας οδηγήσει είτε σε ένα δυσπρόσιτο σημείο του χάρτη, είτε σε ένα κομμάτι ενός νέου κόσμου. Αρκετές εκπλήξεις, λοιπόν, περιμένουν τους παίκτες να τις ανακαλύψουν και να δουν το πως ακριβώς μπορούν να επηρεάσουν τη ροή του παιχνιδιού.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Μια μεγάλη έκπληξη (ή, καλύτερα, περισσότερες από 120 εκπλήξεις) είναι και τα ίδια τα επίπεδα του τίτλου. Καλώς ή κακώς, αρκετές φορές τα επίπεδα των τίτλων της σειράς είχαν ένα στοιχείο επαναληψιμότητας, της αίσθησης ότι έχουμε ξαναβρεθεί σε μια παρόμοια κατάσταση, ή ότι έχουμε μια υποψία που μπορούν να βρίσκονται κρυμμένα τα σημεία ενδιαφέροντος που αναζητάμε.

Το παιχνίδι καταφέρνει να κάνει κάτι μοναδικό – να δώσει επίπεδα τόσο μοναδικά και, κάποιες φορές αριστουργηματικά χτισμένα, που δεν υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα ο παίκτης να απογοητευτεί, ή να αισθανθεί κόπωση. Γνώριμοι εχθροί που συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που έχουμε συνηθίσει, αρκετοί νέοι εχθροί που καραδοκούν να βρεθούν στο δρόμο μας, νέοι τρόποι αλληλοεπίδρασης των μεταμορφώσεων με το περιβάλλον είναι ελάχιστα δείγματα του συνόλου των εμπειριών που θα βιώσει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Οι περίπου 13 ώρες που μας πήρε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο μας playthrough, χωρίς ωστόσο να έχουμε ολοκληρώσει κάθε διαθέσιμο επίπεδο, ήταν 13 ώρες γνήσιας χαράς και διασκέδασης. Ήταν 13 ώρες ευχάριστου ξαφνιάσματος, κάθε φορά που μπαίναμε σε ένα νέο επίπεδο και είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τι ακριβώς μας περιμένει. Η αίσθηση που αποκομίζουμε είναι πως δόθηκε στους developers η δυνατότητα να δημιουργήσουν τα επίπεδα των ονείρων τους με τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Κάποια από αυτά είναι εύκολα. Κάποια από αυτά έχουν ένα επαυξημένο επίπεδο πρόκλησης, χωρίς ωστόσο η ενασχόλησή τους να γίνεται βασανιστική και τυραννική. Κάθε ένα από αυτά, όμως, είναι απολαυστικό – ένα αδιασάλευτο δείγμα αστείρευτης φαντασίας και δημιουργικότητας, που θα συναρπάσει και θα ταξιδέψει τον παίκτη…σε μικρές χώρες των θαυμάτων.

Ο κεντρικός λόγος για αυτήν την άκρως θετικότατη εντύπωση ακούει στο όνομα Wonder effect. Κάθε επίπεδο έχει το δικό του μηχανισμό ενεργοποίησης αυτού του φαινομένου – το Wonder Flower (Λουλούδι των Θαυμάτων). Τα Λουλούδια είναι κρυμμένα σε ένα συγκεκριμένο σημείο εντός του επιπέδου, κάποιες φορές σε πιο εμφανή σημεία και κάποιες άλλες σε πιο καλά κρυμμένα σημεία. Η επιτυχής ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τμήματος του gameplay ανταμείβει πάντοτε τον παίκτη με ένα Wonder Seed (Σπόρο των Θαυμάτων), το αντικείμενο δηλαδή που απαιτείται για να ξεκλειδώνονται επίπεδα κομβικού ενδιαφέροντος στον overworld χάρτη.

Ωστόσο, από άποψη gameplay και μόνο, το Wonder effect είναι κάτι εντελώς μοναδικό. Στο συγκεκριμένο χρόνο (ή, ενίοτε, στα λίγα δευτερόλεπτα) που διαρκεί, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αντικείμενα ζωντανεύουν και παρελαύνουν επί της οθόνης, οι χαρακτήρες που ελέγχουμε μεταμορφώνονται σε ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, οι νόμοι της φυσικής τροποποιούνται και πολλά άλλα πράγματα, που έρχονται να αλλάξουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα και που κατορθώνουν τόσο απλά να ενθουσιάσουν τον παίκτη με όλα όσα εκτυλίσσονται ενώπιον της οθόνης.

Εναλλαγές χρωμάτων, σχεδίων και οτιδήποτε θα μπορούσε να σκεφτεί ο νους των δημιουργών είναι όλα εκεί, χωρίς το παραμικρό στοιχείο επαναληψιμότητας, χωρίς την αίσθηση χαμένου χρόνου ενασχόλησης, χωρίς την παραμικρή χροιά και υπόνοια déjà vu. Ναι, το Wonder effect είναι κάτι που απλά κάθε παίκτης θα θέλει να εντοπίσει και να ασχοληθεί μαζί του. Είναι ο μηχανισμός που δεν περιμέναμε ότι θα δούμε σε παιχνίδι της σειράς Super Mario και που όμως μας προσφέρθηκε τόσο φυσικά και λειτουργικά που είναι σαν να τον ξέραμε μια ζωή – και απολαμβάνουμε κάθε φορά, με διαφορετικό πάντα τρόπο.

Με τον ίδιο φυσικό και λειτουργικό τρόπο προσφέρεται και το σύστημα της εξερεύνησης. Αναφερθήκαμε ήδη στο γεγονός της αποκάλυψης των κρυμμένων μυστικών στον overworld χάρτη, και το πως μπορούν να ανοίξουν κρυμμένα μονοπάτια όταν έχουμε κάνει τα σωστά βήματα, τις σωστές κινήσεις προς την αποκάλυψή τους. Αρκετές φορές, κάποια από αυτά τα μυστικά έχουν μεγάλη σχέση με το τι ακριβώς έχουμε κάνει και μέσα στα επίπεδα.

Άλλωστε, ο παίκτης θα καταλάβει από πολύ νωρίς ότι η συλλογή των Wonder Seeds αλλά και των Purple Coins είναι απαραίτητη για την μετάβαση σε διάφορα σημεία του χάρτη, όπως και το ξεκλείδωμα κομβικών επιπέδων. Για πρώτη φορά, όμως, σε 2D παιχνίδι της σειράς, δεν έχουμε την πίεση του χρόνου να ανακαλύψουμε τα μυστικά των επιπέδων και να το ολοκληρώσουμε εγκαίρως. Το Super Mario Bros. Wonder αφήνει τον παίκτη να πάρει μια ανάσα, να απολαύσει με την ησυχία του όλα όσα μπορούν να κρύβονται σε ένα επίπεδο, να δει με την ησυχία του τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι αντίπαλοι, να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που του δίνουν τα λουλούδια-σύμμαχοι, να πειραματιστεί με σημεία που ενδεχομένως θα θεωρήσει ύποπτα…και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να κάνει έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, μέχρι να φτάσει στο σημείο του τερματισμού.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια Super Mario εμπειρία άκρως λειτουργική και χορταστική, που δεν θα απογοητεύσει κανέναν απολύτως παίκτη. Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα έχουμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, θεωρούμε χαμένη ευκαιρία την προσθήκη επιπέδων που λειτουργούν ως tutorial, ή καθαρά ως σημεία άμεσης πρόσβασης σε ένα Wonder Seed. Άλλωστε, τα Wonder Seeds είναι αρκετά εύκολα ως προς την απόκτησή τους, είτε μέσω των βασικών επιπέδων, είτε μέσω των overworld καταστημάτων.

Ακολουθώντας, επίσης, τη μακρά παράδοση των 2D Mario platformers, καλό είναι να μην υπάρχουν προσδοκίες για κάποιο αξιόλογο post-game. Η ολοκλήρωση του τίτλου οδηγεί τον παίκτη στο να ανακαλύψει και να ασχοληθεί με τα επίπεδα που παράλειψε, χωρίς κάποιον μυστικό κόσμο, ή κάποιον νέο χαρακτήρα να περιμένει στο τέλος. Άλλωστε, το γεγονός και μόνο του ότι οι ίδιοι οι χαρακτήρες δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά skins, σπάζοντας την παράδοση των ξεχωριστών ικανοτήτων που έχουμε δει σε τόσα πολλά παιχνίδια της σειράς, αποτελεί ένα ελαφρώς απογοητευτικό κομμάτι από μόνο του. Υπάρχουν μόνο τα badges που εξισορροπούν αυτό το κομμάτι των χαμένων ικανοτήτων…

Στο τέλος της ημέρας, όμως, όλα τα προαναφερθείσα στοιχεία αποτελούν λεπτομέρειες σε έναν ωκεανό εμπειριών. Και αν οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν τη διαφορά, αυτές δεν είναι αρκετές για να ανατρέψουν τη θετικότατη εμπειρία που αποκομίζουμε από το παιχνίδι. Το Super Mario Bros. Wonder είναι ένα παιχνίδι που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα περιμέναμε από ένα τυπικό 2D platformer παιχνίδι με τον αγαπημένο μας υδραυλικό, θέτοντας νέα όρια στο πόσο μακριά και ψηλά μπορούν να φτάσουν την εμπειρία μας, αλλά και στο πόσο πολύ μπορούν να διαφοροποιηθούν και να ισχυροποιήσουν την ταυτότητά τους σε σχέση με τα 3D Mario παιχνίδια.

Το Super Mario Bros. Wonder μπορεί να έρχεται στο τέλος της ζωής του Nintendo Switch – αποτελεί, ωστόσο, καταπίστευμα του τι μπορεί να κάνει η ελευθερία στο σχεδιασμό και στο development, όταν αυτά συνδυάζονται με αγάπη για τη σειρά και μεράκι. Αυτό είναι το Super Mario Bros. Wonder. Ένα παιχνίδι που κάθε οπαδός της σειράς, αλλά και των τίτλων-εμπειριών της Nintendo οφείλει να προσθέσει στη βιβλιοθήκη του και να αφιερώσει μερικές από τις πιο αξέχαστες και καλά ξοδεμένες ώρες του gaming ελεύθερου χρόνου του.

Το Super Mario Bros. Wonder κυκλοφορεί στις 20/10/23 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Το review μας βασίστηκε σε review code που λάβαμε από τη CD Media.

The post Super Mario Bros. Wonder | Review first appeared on GameOver.

The post Super Mario Bros. Wonder | Review appeared first on GameOver.

Keywords
super mario, super, mario, bros, super mario, super, mario, bros, luigi, switch, odyssey, βασεις, nintendo, νέα, flower, toad, royal, fire, star, bubble, γνώμονα, online, ghosts, single, player, emoticons, easter, effect, συγκεκριμένο, seed, νους, purple, skins, media, gameover, κινηση στους δρομους, αξια, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, emoticons, χωρες, εργαλεια, λουλουδια, ονειρα, παιχνιδια, πιεση, σωτηρια, bubble, game, ghosts, star, αγαπη, αποκαλυψη, απλα, απωλεια, αστεια, αφθονια, βοηθεια, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γνησιο, γνώμονα, δυναμη, δυνατοτητα, δικη, δωσει, διαδικτυο, δειγμα, δοθηκε, εμβλημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρινα, υπαρχει, ελευθερια, ενιοτε, ερχεται, ερχονται, εχθροι, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ηρωες, ησυχια, υφος, κοπωση, λεπτομερειες, μακρια, ματι, μυστικο, μυστικα, νομοι, παντα, οθονη, ονομα, ορια, οφελος, περιβαλλον, ροη, σιγουρο, συγκεκριμένο, σειρα, συνταγη, σχεδια, σχολια, ταυτοτητα, τμημα, τιτλος, φαντασια, φυσικα, φυσικο, φορα, χαρα, ωρες, βηματα, effect, εννεα, flower, fire, gameover, εισβολη, switch, χροια, κομματι, luigi, media, μια φορα, μπροστα, nintendo, νους, odyssey, παιχνιδι, πληροφοριες, power, purple, seed, skins, ταξιδι, online, toad
Τυχαία Θέματα