Huawei P40 Pro: Θα έχει περισκοπική κάμερα, τηλεφακό 16MP και 10x οπτικό ζουμ

Techblog.gr

Οι κάμερες είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία των smartphones της Huawei και συνήθως έρχονται πακέτο με μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά, ο αναλυτής της Tianfeng International, Ming Chi Guo, αναφέρθηκε στις κάμερες των Huawei P40 Pro. Επίσης, διέρρευσαν renders θηκών που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του smartphone.

Τα χαρακτηριστικά των καμερών

Το P40 Pro

θα έχει δυνατότητα 10x οπτικού ζουμ, σε σύγκριση με το 5x που έχει το P30 Pro, και αυτή είναι η μεγαλύτερη βελτίωση. Επιπλέον, σύμφωνα με την αναφορά, τα περισσότερα νέα μοντέλα της Huawei, θα διαθέτουν μία νέα περισκοπική κάμερα.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο Ice Universe που είπε ότι το Huawei P40 Pro θα έχει τηλεφακό 16MP, περισκοπική κάμερα, και δυνατότητα 10x οπτικού ζουμ.

Σχεδιασμός

Χάρη σε μία σειρά renders που διέρρευσαν έχουμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τον σχεδιασμό του P40 Pro. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα ορθογώνιο module που φιλοξενεί τέσσερις κάμερες και ένα ιδιαίτερα μεγάλο LED flash.

Για την μπροστά όψη δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι δεν διαθέτει κάποιο punch hole ή notch. Στη δεξιά μεριά δεν υπάρχουν κουμπιά ή υποδοχές. Τέλος, στην αριστερή μεριά του P40 Pro έχουν τοποθετηθεί το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής και αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Ο Ming Chi Guo αναφέρει ότι το Huawei P40 Pro θα τιμολογείται στα CNY 4.000 με CNY 5.000 ή περίπου 513 με 642 ευρώ. Επίσης, υπολογίζει ότι μέσα στο 2020 θα αποσταλούν τουλάχιστον 9 εκατομμύρια κομμάτια του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, έχει επιβεβαιώσει ότι τα Huawei P40 και P40 Pro θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2020. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τις αγορές διάθεσης και αν θα έχουν Google Apps και Services.

Keywords
Τυχαία Θέματα