Σημαντική συνεργασία για την Platinum Games

Με την Tencent Holdings Limited.

Η PlatinumGames, δημιουργός των Bayonetta και Nier: Automata (μεταξύ πολλών άλλων), ανακοίνωσε μέσω ενός update στην επίσημη ιστοσελίδα της μια νέα συνεργασία με τoν κινέζικο τεχνολογικό κολοσσό Tencent Holdings Limited.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PlatinumGames, Kenichi Sato, δήλωσε: "Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε

ότι έχουμε λάβει ένα επενδυτικό κεφάλαιο από την Tencent Holdings Limited ως βάση συνεργασίας". Η επένδυση φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας της εταιρείας να εκδίδει τα δικά της παιχνίδια, με τον Sato να συνεχίζει, λέγοντας: "Ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κεφάλαιο για να ενισχύσουμε τα θεμέλια της επιχείρησής μας και να επεκταθούμε από την ανάπτυξη των παιχνιδιών στην εξερεύνηση του self-publishing. Ελπίζουμε επίσης ότι αυτή η εταιρική σχέση μπορεί να μας δώσει μια μεγαλύτερη παγκόσμια προοπτική, δημιουργώντας ταυτόχρονα παιχνίδια υψηλής ποιότητας που παραμένουν πιστά στο όνομά μας".

Η Tencent Holdings Limited έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες videogames στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, με μερίδιο σε παιχνίδια των Riot Games, Ubisoft, Acitivion Blizzard και Epic Games -μεταξύ άλλων. Η PlatinumGames διαβεβαίωσε τους φίλους της ότι η επένδυση δεν θα απειλήσει την αυτονομία του developer.

"Η συνεργασία αυτή δεν θα έχει καμία επίδραση στην ανεξαρτησία της εταιρείας μας και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε υπό την τρέχουσα εταιρική μας δομή", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα