Σημαντικές πληροφορίες για το Anthem

Δυο εκδόσεις, trailer, gameplay, ημερομηνία κυκλοφορίας κ.α.

Το τέλος της παρουσίασης της ΕΑ έκλεισε η BioWare με το Anthem. Το παιχνίδι φαίνεται να είχε τη τιμητική του στη φετινή παρουσίαση μιας και κατέλαβε περισσότερο χρόνο από οποιοδήποτε άλλο τίτλο της βραδιάς ενώ έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες και πλάνα. Αρχικά το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους σε δυο διαφορετικές εκδόσεις. Η Standard edition μαζί με τα Pre-Order bonus

προσφέρει πέρα από το παιχνίδι, το Legion of Dawn Legendary Ranger Armor/Weapon pack, VIP Access στα Pre-Launch Demos καθώς και Founders Player Banner. Η Legion of Dawn Edition μαζί με τα Pre-Order προσφέρει πέρα από το παιχνίδι, όλα τα παραπάνω καθώς και Legendary Colossus Armor Pack, Legendary Storm Armor Pack, Legendary Interceptor Armor Pack, Ranger Javelin Gear Attachment και Anthem Digital Soundtrack.

Πριν σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε όλο το νέο gameplay υλικό να σημειώσουμε οτι η BioWare θεωρεί το Anthem ένα social Action-RPG με co-op multiplayer. Οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους στα γούστα τους μεσώ διαφορετικών στολών,χρωμάτων κ.α. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης τέσσερις διαφορετικές classes για διαφορετικές καταστάσεις μάχης η κάθε μια, όλες με τις δίκες τους μοναδικές ικανότητες. Η κάθε κλάση χαρακτηρίζεται από τη δικιά της μοναδική Javelin στολή. Oι εν λόγο στολές επιτρέπουν την εξερεύνηση του μυστηριώδη και αφιλόξενου κόσμου στον οποίο εξελίσσεται η ιστορία της BioWare.

Το Anthem αναπτυσεται για Xbox One, PS4 και PC και αναμενεται να κυκλοφορησει στις 22 Φεβρουαριου του 2019. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το trailer αλλά και το gameplay video που ακολουθεί.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα