Σημαντικές, νέες πληροφορίες για τα Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Μέσω δύο απρόσμενων μεν, φημολογούμενων δε, βίντεο, η Nintendo δημοσίευσε νέες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους της σειράς Pokemon. Η φετινή σεζόν θα υποδεχτεί δύο ταξίδια στην περιοχή Sinnoh, με μερικούς αιώνες να τα χωρίζουν μεταξύ τους. Αρκετές εκπλήξεις, όμως, θα περιμένουν τόσο τους νέους επισκέπτες (Brilliant Diamond & Shining Pearl), όσο και τους πιο παλιούς (Legends: Arceus).

Το νέο trailer για τα Pokemon Brilliant Diamond

& Shining Pearl έρχεται να δικαιολογήσει ακόμα περισσότερο την επιλογή 1:1 remake. Μαζί με ένα cast γνώριμων χαρακτήρων, ΄όπως η Gardenia και ο Riley, έχουμε και την επιστροφή εξίσου γνώριμων gameplay στοιχείων. Τα HMs επιστρέφουν από το παρελθόν, όπως επίσης και η δυνατότητα να φτιάξουμε Poffins. Θα μπορούμε, επίσης, να βγάλουμε βόλτα τα Pokemon της ομάδας μας στο Amity Square. Τέλος, το Poketch, η εφαρμογή που είχε σχεδιαστεί για την κάτω οθόνη του DS, επιστρέφει και αυτή. Αυτή τη φορά το Poketch θα καλύπτει ένα μικρό μέρος της οθόνης, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εκτέλεσης των HM moves.

Το trailer για το Pokemon Legends: Arceus μάς αποκάλυψε ακόμα περισσότερα. Νέοι χαρακτήρες θα αναλάβουν νέους ρόλους στην περιοχή Hisui, τόσο ως φύλακες (wardens) όσο και ως πωλητές στο χωριό Jubilife. Μέσω μιας ειδικής φλογέρας, θα μπορούμε να κολυμπήσουμε, να πετάξουμε και να διασχίσουμε το περιβάλλον, καλώντας τα κατάλληλα Pokemon Rides. Ένα νέο gameplay feature, τα Αρχοντικά Pokemon (Nobles), θα μας βάλει να πολεμήσουμε ενδυναμωμένα εχθρικά Pokemon. Μάλιστα, το πρώτο που αποκαλύφθηκε είναι το Kleavor, μια εξελιγμένη εκδοχή του Scyther.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl αναμένονται στις 19 Νοεμβρίου. Το Pokemon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, στις 28 Ιανουαρίου 2022, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

The post Σημαντικές, νέες πληροφορίες για τα Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα