To Mario Kart 8: Deluxe ανεβάζει στροφές – UK Retail Charts 18 Σεπτεμβρίου 2021

Το Mario Kart 8: Deluxe σκαρφάλωσε στο No. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα, επηρεασμένο από τη μείωση τιμής του Nintendo Switch. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε το Minecraft, επίσης για το Nintendo Switch,

το Animal Crossing: New Horizons βρέθηκε στο No. 3, ενώ το Lost Judgement έκανε το ντεμπούτο του στο No. 4, με το 62% των πωλήσεων να αφορούν την έκδοση για το PlayStation 5, το 28% το PlayStation 4, και το 10% τα Xbox Series S/X. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε το Deathloop με μείωση 82% από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Η υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώθηκε από το Grand Theft Auto V στο No. 6, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 7, το F1 2021 στο No. 8, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο No. 9 και το Wario Ware: Get It Together στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Mario Kart 8: DeluxeMinecraftAnimal Crossing: New HorizonsLost JudgmentDeathloopGrand Theft Auto VSuper Mario 3D World + Bowser’s FuryF1 2021Marvel’s Spider-Man: Miles MoralesWario Ware: Get It Together

Πέρα από τις πωλήσεις software, η GfK, η υπηρεσία που δίνει τα επίσημα στοιχεία για την εν λόγω αγορά, αναφέρει ότι το PlayStation 5 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εν λόγω ορόσημο επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του 2021, 39 εβδομάδες μετά την αρχική του διάθεση στην αγορά.

Για τον Αύγουστο του 2021, το PS5 ήταν η κυρίαρχη κονσόλα στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με το Nintendo Switch να βρέθηκε στη δεύτερη θέση και τα Xbox Series S και X στην τρίτη.

The post To Mario Kart 8: Deluxe ανεβάζει στροφές – UK Retail Charts 18 Σεπτεμβρίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα