Τα Castlevania του Gameboy Advance επιστρέφουν στη Castlevania Advance Collection

Το Castlevania αποτελεί ένα αρκετά σημαντικό και με μεγάλη ιστορία franchise στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, με τίτλους να έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες κονσόλες ανά τα έτη. Ιδιαίτερη επιτυχία, όμως, γνώρισαν στη φορητή κονσόλα Gameboy Advance της Nintendo.

Στην τελευταία, η σειρά γνώρισε τρία παιχνίδια της, τα Castlevania: Circle of the Moon,

Castlevania: Harmony of Dissonance και Castlevania: Aria of Sorrow τις χρονιές 2001, 2002 και 2003 αντίστοιχα, όπου και σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία.

Τώρα, είκοσι περίπου χρόνια μετά, η Konami έρχεται να ξυπνήσει τις retro μνήμες μας, επανακυκλοφορώντας τους τρείς παραπάνω τίτλους υπό μια συγκεντρωτική έκδοση με τίτλο Castlevania Advance Collection.

Η συλλογή, που ανακοινώθηκε αρχικά μέσω ενός trailer στο τελευταίο Nintendo Direct, κυκλοφορεί ήδη στο Nintendo Switch, καθώς και σε PS4, Xbox One και PC, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα υπάρξουν next-gen εκδόσεις.

Εκτός των τριών τίτλων που προαναφέρθηκαν, η συλλογή θα διαθέτει μια επιπλέον προσθήκη, το ακόμα παλιότερο και vintage τίτλο του SNES, Castlevania: Dracula X που κυκλοφόρησε το 1995. Τέλος, ορισμένες διορθωτικές κινήσεις για την “quality of life” των παικτών, όπως quick saves, button remapping καθώς και ένας μηχανισμός rewind, κάνουν επίσης την εμφάνισή τους.

The post Τα Castlevania του Gameboy Advance επιστρέφουν στη Castlevania Advance Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα