Σε νέα χέρια τα ηνία για το Diablo IV

Η Blizzard έκανε γνωστό πως η ηγεσία της παραγωγής για το αναμενόμενο Diablo IV περνάει σε νέα χέρια, μετά την αποχώρηση του Luis Barriga, πρώην επικεφαλή στο εν λόγω project, λόγω “ανάρμοστης συμπεριφοράς” απέναντι σε συναδέλφους του.

Αυτή την θέση, λοιπόν,

έρχεται να καλύψει ο Joe Shely ως νέος Game Director του παιχνιδιού, ο οποίος μάλιστα αποτελεί και βετεράνο της αμερικανικής ομάδας με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε αυτήν, έχοντας εργαστεί ως Designer σε πολλαπλά expansions για το World of Warcraft, καθώς και ως Senior Game Designer για την παραγωγή του Diablo III.

“Είμαι περήφανος που συνεχίζω το όραμα του Diablo IV ως νέος Game Director και με σεμνότητα εκπροσωπώ την ομάδα που ρίχνει τις καρδιές της σε αυτό το παιχνίδι“, δηλώνει ο Shely αναφορικά με τη νέα του θέση.

“Όπως πολλοί από εσάς, η ομάδα μας συλλογίζεται τα πρόσφατα γεγονότα. Πολλά έχουν συμβεί από την τελευταία μας ενημέρωση και η σκληρή δουλειά για την άσκηση των αξιών που φιλοδοξούμε πρέπει να συνεχιστεί. Παράλληλα με αυτό το σημαντικό έργο, η ανάπτυξη του Diablo IV συνεχίζεται επίσης.”

Το 2017, ο Shley έγινε μέλος της ομάδας ανάπτυξης για το Diablo IV, υπεύθυνος στον τομέα του Combat Design του παιχνιδιού, ενώ είχε επιμεληθεί και την ανάπτυξη του Demo που παρουσιάστηκε στην Blizzcon 2019.

Το Diablo IV αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα κάποια περίοδο ή ημερομηνία κυκλοφορίας.

The post Σε νέα χέρια τα ηνία για το Diablo IV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα