Έρχεται δωρεάν περιεχόμενο για το Starlink

Έναρξη δωρεάν πτήσεων στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου.

Με σχετικό Δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Starlink: Battle for Atlas, το action-adventure παιχνίδι από τη Ubisoft Toronto, που κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 2018, θα λάβει μια μεγάλη αναβάθμιση περιεχομένου λίγο πριν από την εορταστική περίοδο.

Ακολουθούν οι νέες προσθήκες που θα υποδεχτεί το παιχνίδι:

ΝΕΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ – Όλοι οι πλανήτες του αστρικού συστήματος του παιχνιδιού θα υποδεχτούν νέες εχθρικές μονάδες, σε συνδυασμό με νέους μηχανισμούς gameplay, οι οποίες θα αναγκάσουν τους παίκτες να αλλάξουν στρατηγική.

• ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – Οχυρώσεις παράνομων οργανώσεων θα εμφανιστούν στον κόσμο του Atlas, τις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να καταρρίψουν. Η νέα αυτή δραστηριότητα θα προσφέρει στους νικητές παίκτες νέα αντικείμενα για loot, όπως και σημαντικούς πόντους εμπειρίας.

PHOTO MODE – Οι παίκτες θα μπορούν να απαθανατίσουν τις αγαπημένες τους στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με διάφορα εργαλεία, τα οποία θα τους επιτρέψουν να κάνουν τις λήψεις τους πιο προσωποποιημένες.

Το πακέτο των νέων προσθηκών θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για τα Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2018.

ps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα