Ψηφοφορία μελών για τα καλύτερα παιχνίδια του 2017

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και διεκδικήστε ένα Xbox One S με παιχνίδια.

Κάθε χρόνο και καλύτερα λέμε τα τελευταία χρονάκια στο gaming. Μετά από μια ιδιαίτερα αναιμική αρχή σε αυτή τη γενιά κονσολών, οι gaming developers δείχνουν ότι έχουν αρχίσει να αφήνουν πίσω την οκνηρία τους και να παραδίδουν ολοένα και πιο ιδιαίτερους τίτλους. Μέσα σε όλα, το 2017 σημαδεύτηκε από το επιτυχημένο λανσάρισμα του Nintendo Switch,

από την κυκλοφορία του κτήνους Xbox One X, από την επάνοδο στην κεντρική σκηνή των Ιαπώνων developers αλλά και από την κυκλοφορία ορισμένων τίτλων που, επιτέλους, δείχνουν να έκαναν βήματα μπροστά για το gaming.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και το τεράστιο αλαλούμ γύρω από ανέντιμες τακτικές πολλών publishers με μοντέλα pay-to-win, microtransactions και loot crates για παιχνίδια των 60 ευρώ, και να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην παγκόσμια κοινότητα (και στη Disney, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε), που μετά από χρόνια ανεπαρκούς αντίδρασης, επιτέλους ήρθαν όλα αυτά στο προσκήνιο και τουλάχιστον ακούγεται πως θα γίνει μια προσπάθεια βελτίωσης των πραγμάτων.

Με το 2017 να πλησιάζει προς το τέλος του με ταχύτατους ρυθμούς, το καθιερωμένο μεγάλο poll του GameOver κάνει το αναμενόμενο comeback του, και για άλλη μια χρονιά είναι εδώ και σας ζητάει να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για το 2017.

Όπως κάθε χρόνο, ακούσαμε τα σχόλιά σας από το περασμένο poll και προχωρήσαμε σε βελτιώσεις. Ανοίχθηκαν λίγο οι επιλογές σας, αφαιρέθηκαν ορισμένες αδύναμες κατηγορίες και κρατήσαμε την απαραίτητη ευελιξία στις καυτές ερωτήσεις για να έχετε παραπάνω από μία ψήφους. Όπως κάθε χρόνο, βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως στις κατηγορίες των exclusives του κάθε format, όταν μιλάμε για console exclusive, μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε μόνο σε αυτή την κονσόλα αλλά μπορεί να έχει κυκλοφορήσει και σε PC.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Και φυσικά, με την Black Friday μόλις να έχει περάσει και τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, το GameOver για άλλη μια φορά έχει ετοιμάσει ορισμένα δωράκια για τους φίλους της σελίδας μας. Αυτή, τη χρονιά, λοιπόν, κληρώνουμε ένα Xbox One S 2TB, μαζί με τα παιχνίδια Minecraft, Moto GP15 και Grand Theft Auto V*. Όλο το πακέτο των δώρων θα το κερδίσει ένας τυχερός φίλος μας κατόπιν της κλήρωσης που θα γίνει τη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό**, είναι -αφού ολοκληρώσετε το Poll- να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην τελευταία σελίδα του poll.

Η ψηφοφορία ξεκινά την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και θα λήξει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 23:59. Κάθε συμμετοχή ή σχόλιο στο παρόν άρθρο μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο άρθρο με τους νικητές της κάθε κατηγορίας που θα επιλέξετε εσείς, αλλά και την ανακοίνωση του τυχερού της κλήρωσής μας!

Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

*Το Xbox One S και τα παιχνίδια της κλήρωσης έρχονται από τη συλλογή του Γιώργου Καλλίφα. Η κονσόλα είναι μεταχειρισμένη (σε άριστη κατάσταση) και δεν διαθέτει εγγύηση. Τα παιχνίδια είναι promo εκδόσεις.

**Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας, που βρίσκονται στη σελίδα με τους όρους χρήσης του site (παράγραφος 11).

Keywords
Τυχαία Θέματα