Αποκαλύφθηκε το Mega Man 11

Οι πρώτες εικόνες από το νέο τίτλο.

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η Capcom στους φίλους της ιστορικής σειράς Mega Man, καθώς στα πλαίσια ενός επετειακού livestream για τα 30 χρόνια από την πρώτη περιπέτεια του γνωστού ήρωα, αποκάλυψε ότι το Mega Man 11 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 2.5D τίτλο με εικαστικό σχεδιασμένο στο χέρι, με την 8-bt αισθητική που είχε ακολουθήσει η σειρά από το Mega

Man 9 μέχρι σήμερα, να ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο Mega Man έχει σχεδιαστεί από την αρχή, ενώ όπως φαίνεται στο πρώτο trailer του τίτλου, την εμφάνισή του αναμένεται να κάνει και ο "ρομπότ-σκύλος" Rush. Στα πλαίσια της ανακοίνωσης της νέας περιπέτειας του μπλε ήρωα, α Kazuhiro Tsuchiya, παραγωγός του τίτλου, δήλωσε πως ο Koji Oda, director του Mega Man 11, τον πλησίασε και του είπε πως είναι καιρός για ένα νέο τίτλο της σειράς. Ο Koji, σημείωσε πως, παρόλο που έχει εργαστεί επάνω σε πολλούς 2D τίτλους, δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία που επιθυμούσε, δηλαδή να δουλέψει επάνω σε έναν τίτλο της σειράς Mega Man. Στη συνέχεια, τόνισε πως ελπίζει ότι οι φίλοι της σειράς θα διασκεδάσουν με τον εκσυγχρονισμό της και θα πάρουν αυτό που τόσο καιρό περίμεναν.

Το Mega Man 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2018 σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και υπολογιστές. Παρακάτω θα βρείτε τις πρώτες εικόνες αλλά και το announcement trailer του τίτλου.

pcps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα