Πρώτα στοιχεία για το πρόγραμμα PlayStation Stars της Sony

Η Sony Interactive Entertainment, στα πλαίσια του πιο πρόσφατου State of Play, έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα ψηφιακά, συλλεκτικά αντικείμενα που θα μπορούν να κερδίσουν οι χρήστες μέσω του επερχόμενου προγράμματος επιβράβευσης PlayStation Stars. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο σε περισσότερες αγορές ξεκινώντας από την Ασία (συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας) αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο,

με τις χώρες της Δύσης να ακολουθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τα ψηφιακά, συλλεκτικά αντικείμενα είναι τρισδιάστατες αναπαραστάσεις αντικειμένων που απολαμβάνουν οι PlayStation fans, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης της Sony. Τα πρώτα δείγματα περιλαμβάνουν μια σκηνή με τον Punto the gondolier από το Ape Escape 2, το PlayStation 3, το PocketStation, τον Toro και τον Kuro να γιορτάζουν γενέθλια, το Chord Machine και τον Polygon Man.

“Δημιουργήθηκαν μόνο για PlayStation Stars, αυτά τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα μπορούν να κερδηθούν μόνο μέσω του loyalty προγράμματος μας”, δήλωσε η vice president of loyalty and licensed merchandise της Sony Interactive Entertainment, Grace Chen, στο PlayStation Blog. “Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα συλλεκτικά αντικείμενα θα προφέρονται ως ένας τρόπος ανάμνησης προηγούμενων δραστηριοτήτων, επιτευγμάτων ή ιδιοκτησίας προϊόντος. Κυμαίνονται σε σπανιότητα, ακριβώς όπως τα πραγματικά προϊόντα στα οποία βασίζονται ή στην προσπάθεια που απαιτείται για να τα κερδίσετε. Μόλις κερδίσετε συλλεκτικά αντικείμενα, μπορείτε να τα τακτοποιήσετε σε μια εικονική βιτρίνα στο PlayStation App και, εάν το επιλέξετε, μπορείτε να εμφανίσετε τη θήκη των συλλεκτικών σας στο προφίλ σας στο PlayStation Network σε φίλους. Θα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε ή να κερδίσετε συλλεκτικά αντικείμενα — ο κύριος τρόπος θα είναι η ολοκλήρωση campaigns”.

Η Chen συνέχισε, “Τα campaigns στο PlayStation Stars θα είναι διασκεδαστικά, απολαυστικά και ναι, μερικές φορές δύσκολα να ολοκληρωθούν. Ένα campaign μπορεί να είναι μια point earning ή μια collectible earning δραστηριότητα. Μία από τα πρώτα μας campaign είναι το “Hit Play/1994″, όπου οι παίκτες που κάνουν σωστά launch παιχνίδια, συνδυάζοντας στοιχεία που βασίζονται σε τραγούδια, λαμβάνουν ένα ειδικό collectible. Περισσότερες λεπτομέρειες για campaigns θα ακολουθήσουν.”

Μπορείτε να δείτε το first look video παρακάτω.

The post Πρώτα στοιχεία για το πρόγραμμα PlayStation Stars της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα