Δύο καινούργιοι τίτλοι για το PlayStation VR2

Παρόλο που η Sony δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του PlayStation VR2, συνεχίζει να μας παρουσιάζει τίτλους που θα έρθουν στο καινούργιο σύστημα εικονικής πραγματικότητας. Έχουμε δει ήδη δύο τίτλους από την Capcom με τα Resident Evil 8 και κάποιο έξτρα υλικό από το Resident Evil 4

Remake. Στο State of Play της Τρίτης 13/9, η εταιρεία έδειξε ακόμα δύο παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το PS VR2. 

Το πρώτο διεξάγεται στο σύμπαν του Star Wars και ακούει στο όνομα “Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, Enhanced Edition”. Το πρωτότυπο “Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge” είχε κυκλοφορήσει για το Oculus Quest και Oculus Quest 2 τον Νοέμβριο του 2020. Στο PS VR2 οι φίλοι του Star Wars θα δουν την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού, με καινούργιες λειτουργίες όπως την κίνηση της κάμερας με ανίχνευση της κίνησης του κεφαλιού, 3D ήχο και τα haptics των PS VR2 Sense χειριστηρίων για μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για να δανείσουν τις φωνές τους στο παιχνίδι, επιστρέφουν τόσο ο Anthony Daniels -C-3PO- όσο και ο Frank Oz -Master Yoda. Το μόνο που γνωρίζουμε για την κυκλοφορία του είναι ότι θα αυτή θα γίνει μέσα στο 2023. 

Ο δεύτερος τίτλος είναι το “Demeo”, ακόμα ένα παιχνίδι που θα κάνει την εμφάνισή του στο PS VR2, όταν αυτό θα κυκλοφορήσει. Ο τίτλος υπάρχει ήδη για άλλες VR πλατφόρμες αλλά και το PC. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που φέρνει τα tabletop fantasy παιχνίδια σε εικονικό περιβάλλον. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε “κανονική” έκδοση για το PlayStation 5, όπου με την αγορά της μίας έκδοσης θα μας παρέχεται και η άλλη. Επίσης, το Demeo θα επιτρέπει cross-play με του φίλους μας ανεξαρτήτως της πλατφόρμας που παίζουμε.

The post Δύο καινούργιοι τίτλοι για το PlayStation VR2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα